Vuonna 2006 ja 2007 syntyneiden kempeleläisten kesätyösetelihaku päättyy 12.4.2023

ti huhtik. 11 12:42:00 2023

Kesätyöseteli myönnetään hakemuksen täyttäneelle vuonna 2006 ja 2007 syntyneelle (16 tai 17 -vuotta vuonna 2023 täyttävälle) kempeleläiselle nuorelle. Kesätyöseteli on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää vain yhden kerran kesällä 2023. Kesätyöseteliä ei saa kopioida.

Kesätyösetelillä Kempeleen kunta maksaa enintään 320 euroa yritykselle, yhdistykselle, järjestölle tai säätiölle, joka on palkannut kesätyösetelin saaneen kempeleläisen nuoren 1.5. – 30.9.2023 välisenä aikana vähintään 60 tunniksi, joko 30 tuntia / viikko tai 60 tunniksi kauden aikana. Työnantaja maksaa nuorelle työehtosopimuksen tai yleissitovan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Jos alalla ei ole työehtosopimusta tai yleissitovaa työehtosopimusta, peruspalkka on oltava vähintään 370 euroa / 60 tuntia. Peruspalkan lisäksi työnantajan tulee maksaa lomakorvaus ja huomioida mahdolliset ilta- ja viikonloppulisät. Työnantajan ei tarvitse olla kempeleläinen ja työpaikka voi olla missä päin Suomea tahansa. Työnantajalla on oltava voimassa oleva y-tunnus. Kesätyösetelillä ei voi hakea kunnan/kaupungin tai valtion yksiköihin kesätyöhön, eikä työnantajana voi toimia perhe tai yksityinen henkilö.

Täytä kesätyösetelin hakemus 12.4.2023 mennessä. Ilmoittautumisessa antamiasi tietoja käytetään vain kesätyösetelin hakemiseen ja myöntämiseen liittyvässä tarkoituksessa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin (tietosuojaseloste).

Mikäli olet oikeutettu kesätyöseteliin, saat sen turvasähköpostina Kempeleen kunnalta. Tulosta kesätyöseteli mahdollisimman pian. Avatut turvasähköpostit säilyvät palvelussa kahden kuukauden ajan ja avaamattomat turvasähköpostit kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen ne poistuvat automaattisesti. Mikäli sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, lähetämme kesätyösetelin postitse.

Työnantajien meille ilmoittamia kesätyösetelipaikkoja löydät täältä.