Kodin ja koulun yhteistyö

Koulumme vakiintuneita yhteistyömuotoja ovat koulun yhteiset vanhempainillat sekä oppimisen- ja kasvunkeskustelut. Pääsääntöisesti koulun kaikki tiedottaminen tehdään sähköisen viestintäjärjestelmän Wilman kautta. Käytössä ovat myös kirjalliset tiedotteet, sähköpostiviestit, reissuvihkot ja puhelinkeskustelut.

Linnakangastalolla toimii vanhempainryhmä. Vanhempainryhmä osallistuu Linnakangastalon (päiväkoti, eskari ja koulu) sekä kodin yhteistyöhön järjestämällä mm. yhteisiä tapahtumia, tempauksia ja vanhempainiltoja. Vuosittaisia tapahtumia ovat esimerkiksi syys- ja talviriehat, peli-illat sekä erilaiset keskusteluillat yhteistyössä Linnakankaan koulun sekä kunnan kanssa.

Vanhempainryhmän toiminnasta kertyneillä varoilla tuetaan mm. koulun kerho- ja kurssitoimintaa, järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ja jaetaan oppilasstipendejä sekä matka-avustuksia.

Vanhempainryhmän sähköpostiosoite on vanhemmat.linnakangas@gmail.com

Lisätietoa

Ajankohtaista

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa

Wilma-tunnukset

Wilma-tunnuksia käytetään kodin ja koulun yhteydenpidossa koko perusopetuksen ajan. Tunnuksia käytetään jo kevään aikana aamu- ja iltapäivätoimintaan hakemisessa ja muussa tiedottamisessa.

Jos huoltaja ei ole saanut Wilma-tunnuksia, otathan yhteyttä koulun kansliaan.

· Ketolanperän koulu 040 671 3389

· Kirkonkylän koulu 050 316 9598

· Linnakankaan koulu 050 316 9488

· Santamäen koulu 040 586 8252

· Ylikylän koulu 050 316 9584

Yhteystiedot

Perusopetuksen yhteystiedot löydät koulujen omilta sivuilta.