Maapolitiikka

Kempeleen maapoliittisen ohjelman päivittäminen aloitettiin vuonna 2018 osana jatkuvaa maankäytön kehitystyötä. Maapoliittisessa ohjelmassa määritellään kunnan maanhankinnan ja -luovutuksen päälinjat, maankäyttösopimusten ja muiden maanhankintakeinojen käyttö sekä maaomaisuuden hallinnan periaatteet. Ohjelman tarkistamista on tehty maapoliittisen työryhmän ja valtuustoseminaarien voimin, ja sitä on käsitelty kunnan valiokunnissa, kunnanvaltuuston hyväksyntäkäsittely oli keväällä 2019. Kempeleen kunnan rakentumista ohjaava asunto-ohjelma vuosille 2014 - 2020 hyväksyttiin kunnanvaltuustossa 2014, tämän ensimmäisen ohjelman tarkistus vuosille 2020-2025 valmistui syksyllä 2020. Kunnan ensimmäinen maankäytön toteutusohjelma hyväksyttiin valtuustossa keväällä 2022.

Luettelo Kempeleen kunnan antamista rakentamiskehotuksista on luettavissa kunnan toimistolla. Lisätiedot: palvelusihteeri, puh. 044 497 2313.

Lisätietoa

Yhteydenotto

Kaavoitus neuvoo kuntalaisia ja viranomaisia asema- ja yleiskaavojen tulkintaan ja kaavahankkeisiin liittyvissä asioissa.

Tonttijaonmuutosten, kaavasta poikkeamisten ja suunnittelutarveratkaisujen osalta palvelemme Lupapisteessä. Suosittelemme ottamaan yhteyttä kaavoitukseen ennen hakemuksen jättämistä.

Olemme tavoitettavissa pääasiassa arkisin klo 9-16.
Yhteydenotot sähköpostitse kaavoitus@kempele.fi tai puhelimitse: Tekniset palvelut

Palveluhinnasto

Palveluhinnasto