Vuorojen haku ja varaus

KESÄ 2022

Kesän liikuntapaikkojen vuorot ovat nähtävillä Timmi - varauskalenterissa.

Tenniskentät
Tenniskentistä A-kenttä on maksutta varattavissa. A-kentän varaaminen tapahtuu postilaatikossa olevan varauskalenterin avulla.

B- ja C-kentät ovat Kempeleen tennis ry:n käytössä. Kenttien ollessa vapaana, kentille saa mennä pelaamaan. B- ja C-kentille saa varausoikeuden maksamalla Kempeleen tenniksen kesäkortin. Ohjeet ja lisätiedot Kempeleen tenniksen nettisivuilta.

Pesäpallokentät
Pesäpallokenttien varaustilanne vaihtelee paljon viikoittain. Ajantasaisen varaustilanteen näkee parhaiten Kempeleen Kirin harjoitus- ja ottelukalenterista

Nurmikentät
Nurmikentät jalkapalloon ym. pallopeleihin

VUOROJEN HAKU JA VARAUS

Kempeleen liikuntapaikat on varattavissa eri tahojen käyttöön. Varattavissa olevien liikuntapaikkojen varaustilanteen näet Timmi - varauskalenterista.

HUOM!  

 • Timmistä näkee ajantasaisen tiedon koulujen, päiväkotien ja ulkoliikuntapaikkojen vakiovuorotilanteesta. 

 • Vuorokalenterista voi kuka tahansa tarkistaa vapaiden vuorojen tilanteen ja Timmiin rekisteröitymällä pääsee tekemään varaushakemuksen.

Kirjautumalla varausjärjestelmään pankkitunnuksilla voit selata varaustilanteita, tehdä varaushakemuksia ja perua yksittäisiä varauksia sähköisesti. Kirjautujan tulee olla täysi-ikäinen. Kausivuorot haetaan hakuohjeiden mukaisesti.

Voit tehdä varauksia itsellesi yksityishenkilönä tiloihin, jolloin sinä itse maksat myös varauksesi.

Jos haluat asioida Timmissä jossakin toisessa asiakasroolissa, yksityishenkilönä tai jonkin yhteisön edustajana, voit luoda itsellesi useita eri asiakasrooleja käyttöoikeuksien laajennuksen avulla. Kun kirjaudut organisaation yhteyshenkilönä, tarvitset siihen luvan edustamaltasi seuralta, yhdistykseltä tai yritykseltä.Yhteyshenkilönä tehtyjen varausten maksuista vastaa se maksajaorganisaatio, jonka tiedot olet rekisteröityessäsi syöttänyt tai jonka olet valinnut rekisteristä. 

Sisätilojen / -liikuntatilojen varaushinnasto (pdf)

TIMMI tilavarausjärjestelmän ja varattavien tilojen käyttöehdot (pdf) 

Syksyn 2022 ja kevään 2023 salivuorot koulujen ja päiväkotien löydät liikuntasalien varauskalentereista. 

Vakiovuoroja voit tiedustella sähköpostilla tilavaraus(a)kempele.fi tai tekemällä varaushakemuksen kirjautumalla Timmiin.

Sisätilojen-/-liikuntatilojen varaushinnasto

Kempeleen kunnanhallitus on päättänyt kokouksessa 18.6.2019 , että avainpanteista luovutaan 1.8.2019 alkaen. Päätöksessä todetaan, että avaimesta perittävä panttimaksu jää kokonaan pois. Mikäli avaimen haltija ei palauta avaimia sovittuun määräaikaan mennessä avaimen haltija sitoutuu vastaamaan sadan euron sopimussakosta erillistä laskua vastaan.

Jos tarvitset käyttöösi muutakin tilaa kuin liikuntasalin esim. ruokalan, ole yhteydessä suoraan koulun rehtoriin tai päiväkodin johtajaan.

Kesän ulkoliikuntapaikkojen vuoroja pääsee selaamaan Timmistä

Tenniskentät

Tenniskentistä A-kenttä on maksutta varattavissa. A-kentän varaaminen tapahtuu postilaatikossa olevan varausvihkon avulla.
B- ja C-kentät ovat Kempeleen tennis ry:n käytössä. Kenttien ollessa vapaana, kentille saa mennä pelaamaan. B- ja C-kentille saa varausoikeuden maksamalla Kenmpeleen tenniksen kesäkortin. Ohjeet ja lisätiedot Kempeleen tenniksen nettisivuilta.

Pesäpallokentät

Pesäpallokenttien varaustilanne vaihtelee paljon viikoittain. Ajantasaisen varaustilanteen näkee parhaiten Kempeleen Kirin harjoitus- ja ottelukalenterista

Nurmikentät

Nurmikentät jalkapalloon ym. pallopeleihin

Vuorojen haun vuosikello:

 • Helmi-maaliskuu: kesävuorojen haku
 • Huhti-toukokuu: syys-talvi -lukuvuoden vuorohaku
 • Marras-joulukuu: jäävuorohaku

Vuorohausta ilmoitetaan kuntatiedotteessa, kunnan nettisivulla ja facebook:ssa

Vuorojen jakamisen kriteerit:

 1. Kunnan oma toiminta: Pääasiassa ennen klo 17, iltatoiminta keskitetty Santamäkitalon liikuntasaliin, Kempele Akatemian liikuntatilaan ja päiväkotien liikuntasaleihin
 2. Alle 18-vuotiaiden ja erityisryhmien toiminta: Tuetaan alle 18-vuotiaiden harrastetoimintaa tarjoamalla heille salivuorot arkisin klo 17-19 väliltä sekä jakamalla vuorot ensin alle 18-vuotiaiden toimintaan. Kunnan tilojen edullisuus mahdollistaa seuroissa alhaiset harrastemaksut ja näin lasten sekä nuorten liikunnan tukemisen.
 3. Harrastajien ja joukkueiden lukumäärä: Peilataan jaettavien vuorojen määrää harrastajien ja joukkueiden lukumäärään. Huomioidaan kuitenkin harrastajamäärältään pienet seurat ja uudet lajit tai toimintaa aloittavat tahot. Harrastajien määrä kerätään alle 18 –vuotiaiden ja yli 18-vuotiaiden osalta, joukkuemäärä molemmista ikäryhmistä.
 4. Lajeille otollisimman olosuhteet ja talvikausi: Pyritään mahdollistamaan lajeille sopivimmat olosuhteet.Mm. lentopallon ja salibandyn kausi on talvella jolloin ns. talvikauden lajeissa painotus vuorojaossa.
 5. Seurojen yli 18-vuotiaiden toiminta: Hyödynnetään tietoa yli 18-vuotiaiden harrastajien ja joukkueiden lukumäärästä.
 6. Muut kempeleläiset toimijat
 7. Kuntalaiset, yrittäjät
 8. Muut toimijat ja yksittäiset varaukset: Esim. synttärit jne.

Lisätietoa

Yhteystiedot

Kempele Akatemian johtaja
Eero Kauppi
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 040 614 8853

Erityisliikunnan koordinaattori
Juha Vuoti
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 040 570 4711