Ilmoittautuminen kursseille ja maksaminen

Kurssitarjonta ja ilmoittautuminen opistopalvelut.fi/kempele.

Kempele-opiston lasten kesäleirit, retket ja muut kesän kivat tapahtumat löydät Kempele Akatemian kesäesitteestä 2024, luettavissa sähköisenä tästä. 

Otamme ilmoittautumisia vastaan myös puhelimitse 050 463 6431.

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä sähköiseen tietojärjestelmään, joten suosittelemme ensisijaisesti ilmoittautumaan netin kautta. Ilmoittautumisia sähköpostilla, teksti- tai vastaajaviestillä ei hyväksytä. Yhteystietojesi oikeellisuus on erittäin tärkeä, koska lähetämme viestit muutoksista, peruutuksista ja muuta tärkeätä infoa yleensä tekstiviestipalvelun kautta. Kempele-opisto ei vastaa seuraamuksista, jotka ovat johtuneet puutteellisista tai virheellisistä yhteystiedoista.

Koko lukuvuoden kestäville kursseille on mahdollista ilmoittautua läpi lukuvuoden. Ilmoittautuminen koko lukuvuoden kestäville kursseille on voimassa lukuvuoden loppuun saakka eikä kevätlukukaudeksi tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Suosittelemme tutustumaan myös peruutus- ja maksuehtoihin.

Voit suorittaa kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa. Voit myös tehdä pelkästään ilmoittautumisen kurssille. Laskutamme kurssimaksun, kun kurssi on käynnistynyt.

HUOM!
Opintosetelietuutta anovien ei tule maksaa kurssimaksua netti-ilmoittautumisen yhteydessä. Opintosetelietuus huomioidaan hakemusten perusteella määrärahan puitteissa laskutuksen yhteydessä. Maksuetuuksista on kerrottu tarkemmin kohdassa Kurssimaksut ja maksuetuudet.

Smartum ja ePassi:
Kempele-opistolla on käytössä sähköinen Smartum ja ePassi.
Mikäli käytät Smartumia tai ePassia, tulee kurssimaksu suorittaa heti ilmoittautumisen jälkeen tai viimeistään kun kurssi on käynnistynyt ja ennen kuin kurssimaksuja on laskutettu. Mikäli haluat maksaa kurssimaksun vasta, kun kurssi on käynnistynyt, niin pyydä maksulinkki opiston toimistosta, p. 050 463 6431.

Jos maksat ePassilla liikuntakursseja, ei ostoskoriin saa valita muita kursseja samanaikaisesti. Smartumilla tai ePassilla suoritettua kurssimaksua ei palauteta tai muuteta rahaksi. Tästä poikkeuksena ainoastaan tilanne, jossa opisto peruu kurssin. Ensisijaisesti tällöinkin Smartumilla ja ePassilla suoritetut maksut hyvitetään johonkin toiseen Kempele-opiston kurssiin tai palautetaan ePassin saldolle.

Smartumilla tai ePassilla ei voi maksaa perheenjäsenen harrastusmaksuja, koska kyseessä on työsuhde-etuus, joka on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.

Emme lähetä erillistä vahvistusta kurssin alkamisesta ennen kurssia. Opistosta otetaan yhteyttä ainoastaan, mikäli kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta. Kursseihin liittyvistä muutoksista ilmoitamme pääsääntöisesti tekstiviestillä.

TUTUSTUMISKERTA
Ryhmäopetuksessa alle 16-vuotiaiden on mahdollista perua kurssipaikka maksutta yhden kokeilukerran jälkeen. Kokeilukerraksi katsotaan ensimmäinen opetuskerta ilmoittautumisen jälkeen. Syyslukukauden ensimmäisellä opetusviikolla liikuntaryhmiin on mahdollista käydä tutustumassa maksutta. Tässä tapauksessa mahdollinen kurssipaikan peruutus on tehtävä ennen seuraavaa opetuskertaa. HUOM. Vakuutus on voimassa vasta kurssi-ilmoittautumisen jälkeen.

Lisätietoa

Yhteystiedot

Hallinto
Eero Kauppi
Kempele Akatemian johtaja
Kempele-opiston rehtori
p. 040 614 8853

Saara Holappa
Kempele Akatemian palvelusihteeri
p. 050 316 9694

Hely Takalahti
opistosihteeri
p. 050 463 6431

Opettajat
Henna Luokkanen
suunnittelijaopettaja, tekstiilityö
p. 050 463 6499

Heli Suihkonen
suunnittelijaopettaja, taiteen perusopetus (musiikki, yleinen oppimäärä)
p. 040 141 8095

Riikka Piippo
musiikinopettaja
p. 050 523 6832


Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kempele.fi

käyntiosoite:
Kempele-opisto
Honkasentie 15 B
90450 Kempele
p. 050 463 6431
Kartalla

postiosoite:
Kempeleen kunta
Kempele-opisto
PL 12
90441 KEMPELE