Viheralueet ja leikkipuistot

Kempele on vehreä kunta, jolle on tyypillistä tasaiset viljelyaukeat sekä metsät suoaukeineen. Kempeleen asutus on alkujaan sijoittunut hiekkaisen ja mäntyvaltaisen Kempeleenharjun päälle, joka on pohjavesialuetta. Vihiluodon merenrantaniityillä Kempele kohtaa meren ja Mourunkijärvi Juurussuolla on kunnan ainoa järvi.

Kempeleen viheralueet muodostuvat talous- ja taajamametsistä sekä asuinalueiden puistoalueista, joilla sijaitsee noin 30 leikkipuistoa. Liikenneviheralueet ja kunnan omistaminen kiinteistöjen piha-alueet ovat myös osa viherverkostoa. Viheralueiden suunnittelun, rakentamisen, hoidon ja kunnossapidon tavoitteena on turvallinen ja aktivoiva ympäristö.

Kotipesän leikkipuiston kehittämiskysely

Kempeleen kunnan talousarviossa on varattu määräraha tälle vuodelle keskustan alueella olevan Kotipesän leikkipuiston saneeraustyöhön. Leikkipuisto uudistetaan syksyllä 2022.

Tekniset palvelut, puistot ja yleiset alueet kartoittaa tällä kyselyllä leikkipuistoa varten ideoita ja toiveita alueen asukkailta. Kyselylinkkiin voi vastata kaikista talouksista, mutta erityisesti toivomme vastauksia asukkailta, jotka käyttävät leikkipuistoa omien tai esim. lastenlapsien kanssa.

Voit osallistua kyselyyn oheisella webropol-lomakkeella.

Kyselyssä on kahdeksan kohtaa ja sen täyttämiseen menee noin 5 minuuttia.

Vastauksia toivotaan yksi / talous.

Kysely on avoinna 28.2.2022 asti.

Kiitos, kun olet mukana kehittämässä lähileikkipuistoasi!

Lisätietoa kunnanpuutarhuri paula.taskila@kempele.fi tai 050 3169 669

Kotipesän leikkipuisto sijaitsee Ollilassa, Kauppakujan päässä.

Lisätietoa

Yhteystiedot

Kunnanpuutarhuri
Paula Taskila
etunimi.sukunimi@kempele.fi
050 3169 669

Kunnallistekniikan työnjohtaja
Laura Tornberg
etunimi.sukunimi@kempele.fi
044 497 2512