Ajantasa-asemakaava

Asemakaavatilanne

Kempeleen kunnan ympäristöpalveluissa pidetään yllä ajantasa-asemakaavaa, johon päivitetään kaikki voimaan kuulutetut uudet asemakaavat ja tehdyt tonttijakomuutokset. Voimassa oleva ajantasa-asemakaava sekä eri ikäisten asemakaavojen rajaukset löytyvät alta PDF -tiedostoina. Värillinen asemakaava on suuri tiedosto, joka kannattanee tallentaa omalle koneelle ennen lähempää tarkastelua. Suunnittelijoille ja rakennushankkeeseen ryhtyville voidaan pyynnöstä irrottaa tietokannasta tonttikohtainen DWG -tiedosto. Irrottamistyön tekevät tekniset avustajat, joiden yhteystiedot löytyvät oikeasta marginaalista.

Mourunkijärven rantakaava (pdf) on hyväksytty kunnanvaltuustossa 4.8.1988 ja lääninhallitus on vahvistanut sen 9.6.1989. Mourunkijärven alueella on olemassa olevia rakennuspaikkoja myös rantakaavan ulkopuolisella alueella. Alueella ei ole hyväksyttyä asemakaavan pohjakarttaa, joten rantakaavan ajantasaistus asemakaavaksi odottaa määrärahaa alueen pohjakartan laatimiseksi.

Lisätietoa

Yhteydenotto

Kaavoitus neuvoo kuntalaisia ja viranomaisia asema- ja yleiskaavojen tulkintaan ja kaavahankkeisiin liittyvissä asioissa.
Tonttijaonmuutosten, kaavasta poikkeamisten ja suunnittelutarveratkaisujen osalta palvelemme Lupapisteessä. Suosittelemme ottamaan yhteyttä kaavoitukseen ennen hakemuksen jättämistä.

Olemme tavoitettavissa pääasiassa arkisin klo 9-16.
Yhteydenotot sähköpostitse kaavoitus@kempele.fi tai puhelimitse: Tekniset palvelut