Metsät

Kempeleen kunnalla on sekä talous- että taajamametsiä. Metsiin sijoittuu Leton ja Honkasen luontopolut. Ketolanperän koululla ja Linnakankaalla on myös lyhyemmät luontoreitit.

Nuotiopaikkoja löytyy mm. Köykkyristä, Ketolanperältä ja Marjakammin retkeilyreitiltä. Vihiluodon rannassa ja Juurussuon kylätalolla on kyläyhdistyksien ylläpitämät kodat/laavut, joita voi myös käyttää. Muista ulkoillessa tuoda omat polttopuut ja viedä roskat takaisin kotiin, jotta ympäristö pysyy siistinä. Tunne myös jokamiesoikeudet.

Taajamametsien hoitotoimenpiteet

Vuonna 2020 taajamametsänhoitotoimenpiteitä tehdään Ollakka-Santamäki-Sarkkiranta alueella. Kartoissa on keltaisella merkitty alueet, joilta metsuri väljentää puustoa ja poistaa sairaat sekä vioittuneet puut. Karttaan on merkitty sinisillä ympyröillä puutavaran varastointipaikat ja lisäksi vihreillä ympyröillä tulevat sähkömuuntamot. 

Asukkaita pyydetään siirtämään mahdollisesti kunnan alueella olevat tavarat omalle tontille. Metsätöiden arvioitu päättymisajankohta on vuoden 2021 loppuun mennessä.

Lisätietoja antaa kunnanpuutarhuri Sari Palo 044 497 2512 tai sähköpostilla sari.palo@kempele.fi.

Lisätietoa

Yhteystiedot

Kunnanpuutarhuri
Sari Palo
etunimi.sukunimi@kempele.fi
044 497 2512

Kunnallistekniikan työnjohtaja
Paula Taskila
etunimi.sukunimi@kempele.fi
050 3169 669