Sisältö

Tontit ja asuminen

Kempeleen kunnan tonttihaun periaatteet

Kempeleen kunta luovuttaa vuosittain noin 40 omakotitonttia ja tonttien ensisijainen luovutusmenettely on myynti. Uudet tontit ovat vuosittain haettavissa loka-marraskuussa. Tämän jälkeen luovuttamattomat tontit laitetaan jatkuvaan hakuun Tonttipörssi -järjestelmään. Osa myymättä jääneistä tonteista voidaan asettaa vuokrattavaksi elo - syyskuussa ennen seuraavan vuoden tonttitarjontaa. Tällä hetkellä Metsärinteen jäljellä olevat tontit ovat myös vuokrattavissa. Elokuussa Sarkkirannan alueelta haussa olleet varaamattomat tontit on laitettu jatkuvaan hakuun.

Vuoden 2018 loka - marraskuun haun kohteena on Linnakankaan alueen Neidonkehä-, Neidonsolki- ja Satulinnantie-nimisten katujen tontit. Haku on julkaistu Tonttitarjonta-sivulla, josta löytyy haun tarkemmat tiedot.

Kunnanvaltuusto on päättänyt 9.11.2015 tonttihinnoittelun periaatteet. Tonteille määritetään tonttikohtaiset hinnat sen perusteella, miten ne sijaitsevat korttelirakenteessa (ilmansuunta, rajautuminen katuihin tai naapureihin).

Yhteystiedot

Tekniset palvelut

Maankäyttöpäällikkö Petri Joro
p. 0504636504