Virkistysuimala Zimmari

Tervetuloa nauttimaan Virkistysuimala Zimmarin monipuolisesta vesiliikuntatarjonnasta. 

Hinnasto (pdf)
Allasvaraukset
Vesivoimistelut 
Uimakoulut 
Vesijuoksu  
Vauvauinti 
Zimmarin esittely 
Toimintaohjeet

Virkistysuimala Zimmari tiedottaa

Jotta uimahetkestäsi saataisiin mahdollisimman turvallinen, huomioithan alla olevat ohjeistukset. Muistathan, että nykyinen uintiaika on 1,5 tuntia.  

Kun tulet uimahalliin muistathan, että tulet vain terveenä uimaan. Huomioi jatkossa turvavälit koko uimahallikäynnin ajan, myös jonottaessa. Suosittelemme kortti- ja lähimaksua käteisen sijasta. Huomioithan myös yleiset tartuntojen ehkäisemiseksi laaditut ohjeet. Uimahalli on julkinen tila ja jokainen on vastuussa omasta käyttäytymisestään tartuntojen ehkäisemiseksi.

Vesijumppaa tarjolla kaikenikäisille vesiliikkujille. Lisää tietoa löytyy vesivoimistelu osiossa. Vesivoimistelut jatkuvat laadittujen aikataulujen mukaisesti ja pidetään aikatauluun merkityssä altaassa. 

Tiedotamme mahdollisista muutoksista Virkistysuimala Zimmarin nettisivuilla sekä Kempeleen liikuntapalveluiden Facebookissa ja Instagramissa. Tervetuloa polskimaan!

Kasvomaskien suositus ( koskee yli 12 vuotiaita)

Kempeleen kunnassa on muutettu maskien käyttö suosituksia seuraavasti. Maskien käyttöä suositellaan käytettäväksi joukkoliikenteessä, koronatestiin mentäessä, riskialueilla ja omaehtoisen karanteenin aikana, jos liikkuu kotinsa ulkopuollella.
Virkistysuimala Zimmarissa olemme luopuneet maskien käyttö suosituksesta.

Zimmarin kesäsulku

Zimmari sulkee ovansa 24.6.2021 ja avautuu jälleen 16.8.2021. Zimmarin kesäseisokin kesto johtuu huoltotöistä. Zimmarin uima-allastekniikan osalle tehdään suodatinhiekan, hiilien ja venttiilien vaihtoa. Työ kestää kaikkinensa 7 viikkoa. Uima-altaat tyhjennetään vedestä kyseisen huoltotyön ajaksi.
Työn tilaa kunnan tekniset palvelut. Tauko ei siis johdu henkilökunnan vuosilomista.


 

Lisätietoa

Yhteystiedot

Virkistysuimala Zimmari
Pekurintie 1, 90450 Kempele

Palvelupiste
zimmari.uimala(a)kempele.fi
p. 050 316 9406

Virkistyuimalan vastaava
Kristiina Aitta
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 050 463 6493

Uimaopettajat
p. 044 497 2261