Toimivalle yrittäjälle

Tässäpä muutama otos palveluistamme. Ole epäröimättä yhteydessä meihin kaikenlaisissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä!

terveisin

Miia 050 316 9701, miia.marjanen@kempele.fi
Soile 040 6267 271, soile.pitkanen@kempele.fi

Kempeleen kunnan yrityspalvelut julkaisee vähintään kuusi kertaa vuodessa sähköpostilla lähetettävää uutiskirjettä. Siinä kerrotaan paikallisen yrityselämän ajankohtaisista asioista sekä hyödyllisistä koulutus- ja menovinkeistä yrittäjille. Liity uutiskirjeen postituslistalle tästä!

Yritystulkki kääntää yrittämisen selkokielelle. Selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit kehittää yritystoimintaasi tai suunnitella yrityksen perustamista.


Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun.

Klikkaa tästä Yritystulkkiin

Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien hankkeen kautta saat neuvontaa ja tukea julkisiin hankintoihin liittyen.

Hankintaneuvonnan tarkoitus on:

  • Saada hankintayksiköt pyytämään tarjouksia siten, että pk-yritykset voivat jättää tarjouksia.
  • Saada pk-yritykset aktivoitua jättämään tarjouksia julkisiin hankintoihin.
  • Kehittää hankintayksiköiden ja tarjoajien välistä vuoropuhelua.

Ota yhteyttä!
hankinta-asiamies,
puh. 050 441 4718,
ppy@yrittajat.fi.

Kempeleen kunta kilpailuttaa hankintojaan Cloudian kautta.

Isommat, kynnysarvot ylittävät kilpailutukset löytyvät HILMAsta.

Oulun Kauppakamari ylläpitää suurhankkeiden kotimaisuusasteen maksimoimiseksi ja yritysverkostojen vahvistamiseksi Lisää kauppaa -yritysportaalia. Kun haluat rekisteröidä yrityksesi tiedot portaaliin, voit tehdä sen ilmaiseksi Oulun Kauppakamarin jäsenenä. Portaalista löydät myös muun muassa infoa tulevista tapahtumista.

Portaaliin pääset tästä.

Paiturin, Hakamaan ja Riihivainion sisääntuloväylille on pystytetty valaistut mainospylonit, joista alueen yrityksillä on mahdollisuus lunastaa itselleen mainospaikka. Lisäksi näiden kolmen yritysalueen sisälle on pystytetty risteysopasteita, jotka opastavat kulkijoita tiekohtaisesti yrityksiin.

Pyloni

Paiturin, Hakamaan ja Riihivainion sisääntuloväylille on pystytetty kolmion malliset, 8 metriä korkeat, valaistut mainostornit, joissa on mainospintaa molempiin sisääntulosuuntiin. Yritykset kustantavat itse mahdolliset päivitystarpeet. Kysy lisätietoja miia.marjanen@kempele.fi tai 050 316 9701.

risteysopasteen kuva

Mainospyloneiden lisäksi kunta on pystyttänyt yritysalueiden sisälle risteysopasteita. Opasteiden ja mainospylonien sijainnit on merkitty alueen karttoihin: Riihivainio (pdf), Paituri (pdf), Hakamaa (pdf). Risteysopaste on tiekohtainen, ja siinä informoidaan liikkujia tien varrella olevista yrityksistä. Yritykset kustantavat itse mahdolliset päivitystarpeet. Kysy lisätietoja miia.marjanen@kempele.fi tai 050 316 9701.

Lisätietoa

Yhteystiedot

Miia Marjanen, elinkeinojohtaja
p. 050 316 9701
yritysneuvonta, yritystontit ja -toimitilat, kehityshankkeet

Soile Pitkänen, elinkeinokoordinaattori
p. 040 626 7271
matkailu, verkkokauppa ja luovat alat

Varaa aika yritysneuvojan kalenterista.

etunimi.sukunimi@kempele.fi