Toimivalle yrittäjälle

Tässäpä muutama otos palveluistamme. Ole epäröimättä yhteydessä meihin kaikenlaisissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä!

terveisin

Miia 050 316 9701, miia.marjanen@kempele.fi
Soile 040 6267 271, soile.pitkanen@kempele.fi

Kempeleen kunnan yrityspalvelut julkaisee vähintään kuusi kertaa vuodessa sähköpostilla lähetettävää uutiskirjettä. Siinä kerrotaan paikallisen yrityselämän ajankohtaisista asioista sekä hyödyllisistä koulutus- ja menovinkeistä yrittäjille.

Liity uutiskirjeen postituslistalle Linkki vie pois www.kempele.fi-sivustolta.

Kempeleen kunta kilpailuttaa hankintojaan Cloudian kautta.

Isommat, kynnysarvot ylittävät kilpailutukset löytyvät HILMAsta.

Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien hankkeen kautta saat neuvontaa ja tukea julkisiin hankintoihin liittyen.

Hankintaneuvonnan tarkoitus on:

  • Saada hankintayksiköt pyytämään tarjouksia siten, että pk-yritykset voivat jättää tarjouksia.
  • Saada pk-yritykset aktivoitua jättämään tarjouksia julkisiin hankintoihin.
  • Kehittää hankintayksiköiden ja tarjoajien välistä vuoropuhelua.

Ota yhteyttä!
hankinta-asiamies
Juha Väyrynen
juha.vayrynen@yrittajat.fi
p. 040 5343 932

Paiturin, Hakamaan ja Riihivainion sisääntuloväylille on pystytetty valaistut mainospylonit, joista alueen yrityksillä on mahdollisuus lunastaa itselleen mainospaikka. Lisäksi näiden kolmen yritysalueen sisälle on pystytetty risteysopasteita, jotka opastavat kulkijoita tiekohtaisesti yrityksiin.

Pyloni

Paiturin, Hakamaan ja Riihivainion sisääntuloväylille on pystytetty kolmion malliset, 8 metriä korkeat, valaistut mainostornit, joissa on mainospintaa molempiin sisääntulosuuntiin. Yritykset kustantavat itse mahdolliset päivitystarpeet. Kysy lisätietoja miia.marjanen@kempele.fi tai 050 316 9701.

risteysopasteen kuva

Mainospyloneiden lisäksi kunta on pystyttänyt yritysalueiden sisälle risteysopasteita. Opasteiden ja mainospylonien sijainnit on merkitty alueen karttoihin: Riihivainio (pdf), Paituri (pdf), Hakamaa (pdf). Risteysopaste on tiekohtainen, ja siinä informoidaan liikkujia tien varrella olevista yrityksistä. Yritykset kustantavat itse mahdolliset päivitystarpeet. Kysy lisätietoja miia.marjanen@kempele.fi tai 050 316 9701.

Yritystulkki kääntää yrittämisen selkokielelle. Selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit kehittää yritystoimintaasi tai suunnitella yrityksen perustamista.


Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun.

Klikkaa tästä Yritystulkkiin

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Kempeleen kunta tukee yrityskummien toimintaa pienellä vuosittaisella jäsenmaksulla.

Voit hakea itsellesi yrityskummia tai ilmoittautua itse yrityskummiksi. Lue lisää kummien sivuilta.

Haluatko varata ajan yritysneuvojallemme? Asiasi voi koskea esimerkiksi yritystontteja, rahoitushakemuksia, matkailua tai yleisemmin yrityksen tilannetta. Voit varata ajan puhelinkeskustelulle, teams-palaverille tai live-tapaamiselle.

Varaa aika kalenterista.    

Lisätietoa

Uutiskirjeet

Yhteystiedot

Miia Marjanen, elinvoimajohtaja
p. 050 316 9701
yritystontit ja -toimitilat, kehityshankkeet

Soile Pitkänen, elinkeinokoordinaattori
p. 040 626 7271
matkailu, uudet yritykset

Varaa aika yritysneuvojan kalenterista.

etunimi.sukunimi@kempele.fi