Kempeleen kirjasto

Tiedustelut ja lainojen uusinnat: 050 316 9409

Vs. Kirjasto- ja kulttuurijohtaja Reijo Kinnunen: 050 463 6457

Sähköposti: kirjasto(at)kempele.fi

Henkilökunnan sähköposti: etunimi.sukunimi(at)kempele.fi

Outi-finna sivusto

OUTI-verkkokirjastossa voi muun muassa uusia lainansa, maksaa kirjastomaksuja ja tehdä varauksia. Lainojen maksimiuusintamäärä on nostettu 10 uusintaan.

Kuva Kempeleen aikuistenosastolta.

Kempeleen pääkirjasto

Zeppelinintie 1, 90450 Kempele.

Aukioloajat

  • Ma - to klo 10 - 19
  • Pe klo 10 - 17
  • La klo 10 - 15

Pyhien aattoina kirjasto suljetaan klo 16.

Kempeleen kirjastot palvelevat 1.2.2021 saakka rajoitetusti normaalien aukioloaikojen mukaan

Kirjastot ovat avoinna normaalien aukioloaikojen mukaan. Palvelut ovat rajoitettuja. Kirjastossa on käytössä pika-asiointi itsepalveluna. Kirjastoon ei voi jäädä oleskelemaan eikä etsimään aineistoa hyllystä, lukemaan lehtiä tai käyttämään lukusalia. Myöskään tulostus- tai kopiointimahdollisuutta ei tällä hetkellä ole. Pääkirjastosta voi noutaa varauksia ja jättää palautuksia, myös pääkirjaston palautusluukku on avoinna. Aineistoa voi varata noudettavaksi OUTI-verkkokirjastosta sekä kirjaston asiakaspalvelusta p. 050 316 9409 ja sähköpostitse kirjasto@kempele.fi.

Rajatulla asiointialueella on esillä lainattavaa aineistoa. Kontaktit kirjaston henkilökunnan ja asiakkaiden välillä pyritään pitämään lyhyinä.

Muista kirjastossa asioidessasi hygieniaohjeet, turvavälit ja maskisuositus. Kirjaston henkilökunta käyttää maskeja ja visiirejä turvallisuusohjeita noudattaen. Ota huomioon niin muut asiakkaat kuin henkilökunta. Tule kirjastoon vain terveenä!

Kirjastossa ei oteta vastaan käteismaksuja. Kirjastomaksut tulee ensisijaisesti maksaa OUTI-verkkokirjastossa verkkomaksuina. Kirjastoissa otetaan vastaan vain korttimaksuja. Kirjastoasiointi estyy, kun maksuja on kertynyt 12 euroa tai enemmän.

Lukupaketit

Voit tilata lukupaketin itsellesi tai vaikka koko perheelle! Kerro ja kuvaile mitä haluaisit lukupakettiisi: mistä tykkäät, mitkä aihepiirit kiinnostaa, kaunoa vai tietoa tai ehkäpä elokuvia tai lehtiä? Voit tilata paketit sähköpostitse kirjasto@kempele.fi tai puhelimitse p. 050 316 9409. Kirjaston henkilökunta kokoaa paketin sinulle valmiiksi. Saat ilmoituksen, kun lukupaketti on noudettavissa Kempeleen kirjastosta.

Katso myös

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan eKirjasto

eKirjaston sivut

Ekirjaston logo.

Kirjasto somessa

Kirjaston Facebook-sivut Linkki kirjaston Instagram-sivuille Linkki kirjaston Twitter-sivuille

Lisätietoa

Tapahtumat

La 10.4.2021 klo 11 ja klo 13 Vaara-kollektiivi esittää: Lumi, Myrsky ja ihmeellinen tunneimuri. Huom. Kaksi esitystä! Esityksen kesto 40 min. Ikäsuositus 4-8 vuotta. Vapaa pääsy! Molempiin esityksiin otetaan rajattu määrä ihmisiä, jotta järjestäminen olisi turvallista.