Tulevat tapahtumat

Tapahtumakalenteri

Kempeleen tapahtumakalenteri

Dave Lindholm Yksin -konsertti **PERUTTU**

Tapahtuma joudutaan perumaan koronatilanteen ja siitä johtuvan vähäisen lipunmyynnin takia.
Jo ostetut liput voi palauttaa Kempeleen kirjastoon (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.). Rahat maksetaan asiakkaan tilille. Tiketistä ostetut liput palautetaan Tikettiin. Pahoittelemme keikan peruuntumista!

Dave Lindholm saapuu Kempeleeseen Yksin-kiertueellaan! Keikka torstaina 5.11.2020 klo 19.00 Kempeleen Pirilä-salissa (Piriläntie 145, 90440 Kempele).

Liput ennakkoon 15€ / ovelta 20€. Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) ja Tiketti. Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään 1,50€ palvelumaksu.

Dave Lindholm on kiistatta yksi arvostetuimmista suomalaisista musiikintekijöistä. Daven ura alkoi 1971 Ferris-yhtyeen levytyksestä ja jo seuraavana vuonna, 1972, julkaistiin ensimmäinen Dave Lindholmin sooloalbumi nimellä Iso ”Kynä” Lindholm. Lisänimi ”Isokynä” on seurannut Davea aina näihin päiviin saakka.

Marraskuun 2020 pienellä soolokiertueellaan Dave esiintyy soolona. Kiertue on nimettykin osuvasti: Dave Lindholm – Yksin. Illan ohjelmisto koostuu sekä suomeksi että englanniksi kirjoittamistaan lauluista, joita hän on tehnyt jo 70-luvulta lähtien, ja jotka hän on säilyttänyt mukanaan ohjelmistossa keikoillaan monet vuosikymmenet. ”Voi kun riittäis pieni taivas”, ”Pieni ja hento ote”,”Annan kitaran laulaa vaan” ovat lauluja, joita konserteissa tullaan kuulemaan, tai sitten ei. Daven konsertteihin kun liittyy aina tuo yksi hänen tavaramerkkinsä, ennakkoon ei voi sanoa, mitkä laulut kuulijat saavat nautittavakseen.

Tapahtumassa huomioidaan korona-ohjeistukset. Salissa on istumapaikat turvavälein. Tapahtuma-alueella saatavissa käsidesiä sekä käsienpesumahdollisuus. Lippumäärää on rajoitetettu. Tulethan keikalle vain terveenä!

Teatteri Soiva Sammakko: Mesimetsän joululaulut

La 5.12. klo 11 ja klo 13 Kempeleen kirjastossa (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) Teatteri Soiva Sammakko esittää: Mesimetsän joululaulut. Huom. Kaksi esitystä!

Esityksiin on ennakkoilmoittautuminen. Voit hakea vapaalipun esitykseen kirjastolta. Kumpaankin esitykseen otetaan rajallinen määrä yleisöä, jotta voimme toteuttaa tapahtuman turvallisesti. Esityksen teemoja ovat ystävyys, yhteisöllisyys ja joulun taika. Nukketeatterimusikaalissa saa myös yleisö leikkiä ja laulaa mukana!

Esityksen kesto n.30min. Sopii kaikenikäisille! Vapaa pääsy! Tulethan tapahtumaan vain terveenä!

Mesimetsän joululaulut - videotraileri

Lisätietoa