Aamu- ja iltapäiväkerhotoiminta

0.- 2.- LUOKKALAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄKERHO SEKÄ ESIOPETUSTA TÄYDENTÄVÄ VARHAISKASVATUS

Koululla toimii Kempeleen kunnan ylläpitämä aamu- ja iltapäiväkerhotoiminta. Aamu- ja iltapäiväkerhon ohjaajina koulullamme ovat koulunkäyntiohjaajat Sari Hirvasniemi, Armi Kauttio, Raimo Karvonen ja Jyrki Muhonen. Ketolanperän koulun aamu- ja iltapäivätoiminnan vastuuohjaaja on Armi Kauttio (p.050 4636498).

Esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta järjestetään (myös koulujen loma-aikoina) päiväkodeissa, josta saa lisätietoa täältä.

Ketolanperän koululla aamupäivätoimintaa järjestetään kello 7.00 - 10.00 ja iltapäivätoimintaa kello 12.00 – 17.00 välisenä aikana. Kerho on tarkoitettu 0.–2. luokan oppilaille sekä erityistä tukea tarvitseville oppilaille.

Toiminnan tavoitteena on kotien ja koulun kasvatustyön tukeminen. Opetushallituksen perusteissa on annettu päälinjaukset iltapäivätoiminnan sisällöstä. Sisältöjen suunnittelussa otetaan huomioon käytettävissä olevat tilat, ryhmän koko ja lapsen tarpeet ja omat toiveet.

Aamu- ja iltapäivätoimintaa ei järjestetä lauantaityöpäivinä eikä koulujen loma-aikoina. Iltapäivätoimintaa ei järjestetä lukukausien päättöpäivinä.

Kerhon ohjaajat toimittavat kerholaisten vanhemmille lukuvuoden alussa kerhotiedotteen, josta selviää toimintaperiaatteet ja -käytännöt. Kempeleen kunnan aamu- ja iltapäivätoiminnan suunnitelmaan pääset tutustumaan osoitteessa:

http://www.kempele.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta.html

 

Lisätietoa

Ajankohtaista

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa

Wilma-tunnukset

Wilma-tunnuksia käytetään kodin ja koulun yhteydenpidossa koko perusopetuksen ajan. Tunnuksia käytetään jo kevään aikana aamu- ja iltapäivätoimintaan hakemisessa ja muussa tiedottamisessa.

Jos huoltaja ei ole saanut Wilma-tunnuksia, otathan yhteyttä koulun kansliaan.

· Ketolanperän koulu 040 671 3389

· Kirkonkylän koulu 050 316 9598

· Linnakankaan koulu 050 316 9488

· Santamäen koulu 040 586 8252

· Ylikylän koulu 050 316 9584

Yhteystiedot

Perusopetuksen yhteystiedot löydät koulujen omilta sivuilta.