Erityisvarhaiskasvatus

Kempeleen kunnan erityisvarhaiskasvatuksessa toimii viisi varhaiskasvatuksen erityisopettajaa (veo), jotka toimivat omilla alueillaan erityisvarhaiskasvatuksen asiantuntijoina, koordinoijina ja kehittäjinä.

Kempeleen kunnan varhaiskasvatuksen piirissä olevat lapset ovat sijoitettu lähipäiväkoti periaatteella päiväkoti- ja perhepäivähoitoryhmiin. Varhaiskasvatuksessa on käytössä kolmitasoinen tuki, jossa tuki mukautuu lapsen tuen tarpeita vastaavaksi. Lasten erilaiset ja yksilölliset tuen tarpeet huomioidaan lapsen oman ryhmän toiminnassa ja sen suunnittelussa.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajat ohjaavat henkilöstölle kunkin lapsen yksilölliset tarpeiden mukaisia toimintatapoja, jotta kaikilla lapsilla on tasavertainen mahdollisuus päästä osaksi ryhmää ja osallistua ryhmän toimintaan. Varhaisella ja yksilöllisellä tuella pyritään takaamaan lapselle onnistumisen kokemuksia ja oppimisen iloa.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajat:

Eila Pussila, puh. 050 463 6303
Käyntiosoite: Linnakaarto 20 (Linnakankaan, Pikkukokon ja Kokkokankaan päiväkoti)

Annika Kaikkonen, puh. 040 184 2638
Käyntiosoite: Pekurintie 9 (Ylikylän päiväkoti ja yksityinen päiväkoti Touhula TouhuVekara)

Merja Teriö, puh. 050 463 6302
Käyntiosoite: Koulutie 6 (Santamäen ja Kirkonkylän esiopetus, sekä yksityinen päiväkoti Touhula ViksuVekara)

Arja Paltto puh: 040 154 3797
Käyntiosoite: Alangontie 5 (Sarkkirannan päiväkoti, Santamäen päiväkodin varhaiskasvatusryhmät 0-5v, sekä yksityiset päiväkodit Luonnossa kotonaan-Norlandia Linnakangas, Kansainvälinen päiväkoti Pilke ICEC Kempele ja Touhula Kempele)

Satu Ollikainen puh: 040 565 9766
Käyntiosoite: Hovintie 5 (Kirkonkylän päiväkoti, Sarkkirannan päiväkoti Rentola, Honkasen päiväkoti ja perhepäivähoito)

Lea Karjalainen puh: 040 503 7674
Käyntiosoite: Haukkakaarto 13 (Kokkokankaan, Ylikylän ja Linnakankaan päiväkodit)