Vetrea rakentaa Linnakankaalle vammautuneiden palvelukodin

ti syysk. 17 09:00:00 2019

Vetrea avaa ensi keväänä sarjassaan kymmenennen VetreaElo –palvelukodin Kempeleeseen Tuhkimonkaarteelle. Vammautuneille suunnattua vastaavaa palveluasumista ei ole aiemmin ollut saatavilla tällä alueella. Kohteen rakentaa rakennusliike Lehto Group Oyj.

VetreaElo on uudenlainen asumispalvelukonsepti vammautuneille, jossa jokainen asukas voi elää omannäköistä, hyvää elämää – vammastaan huolimatta. Jokaisen asukkaan yksilöllinen palveluntarve huomioidaan toiminnassa ja uutta teknologiaa käytetään hoitotyön tukena, mm. arjen aktiviteettitoiminnassa, turvallisuuteen ja hyvinvointiin liittyvissä ratkaisuissa.

VetreaElo –konsepti tarjoaa ympärivuorokautista, pysyväisluontoista tehostettua palveluasumista sekä asumisvalmennusta ja intervalliasumista esim. omaishoidon tarpeisiin. Asunnot on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat vammautuneet tapaturmaisesti tai neurologisen sairauden seurauksena.

”Tuomme Oulun seudulle uudenlaisen konseptin, jota vastaavaa ei alueella ole ollut. Etsimme työyhteisöömme kehitysmyönteisiä ja aktiivisia uusia vetrealaisia”, toteaa toimitusjohtaja Laura Airaksinen.

Ensi vuoden alussa Vetrea käynnistää rekrytointikampanjan, jonka myötä työllistetään noin 20 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Uusi palvelukoti tulee sijaitsemaan Linnakankaan ytimessä Tuhkimonkaarteella.

Vetrea-konserni on valtakunnallisesti toimiva yksityinen kuntoutus-, asumis- ja kotipalveluiden tarjoaja. Konserni toimii noin 20 paikkakunnalla ja lähes 40 toimipisteessä työllistäen yli 850 työntekijää. Vetrean omistaa kotimainen Osuuskunta KPY.