Kunnantalon tontti torikäyttöön kesäksi 2022

to toukok. 12 11:05:00 2022

Kempeleen keskeisin paikka, entinen kunnantalon tontti keskustassa otetaan torikäyttöön kesäksi 2022!

Torille on suora näkyvyys liikenneympyrästä, joka yhdistää keskustassa Kempeleentien, Eteläsuomentien ja Ketolanperäntien. Rautatieasema sijaitsee aivan torin vieressä ja kevyen liikenteen baana tulee torille saakka. Torin osoite on Asemantie 1, 90440 Kempele.
Alueella on n. 6000 m² nurmikenttä toripaikoille ja vieressä n.1600 m² pysäköintialue taksiaseman vieressä. Lisäksi Rautatieaseman aikarajaton pysäköinti radan eteläpuolella on vain alikulun päässä. Keskustan kauppakortteli sijaitsee viereisessä korttelissa ja tori on helposti saavutettavissa keskustassa asioiville. Torin toisella puolella on pientalo- ja kerrostaloasutusta.

Kunta tuo kesäksi istutuksia ja penkkejä alueelle. Alue on suuri ja numeroituja myyntipaikkoja ei ole, vaan paikan voi vapaasti valita alueelta.
Toripaikat ovat jo varattavissa ja myyntiaika on joka päivä klo 9 -20. Sähköttömät paikat ovat veloituksettomia. Sähköt on saatavilla 5 paikalle (varaukset sähköpaikoille 3 vrk ennen myynnin aloitusta. Sähköpaikan hinta 10€ /vrk. 16A paikan hinta neuvotellaan kulutuksen mukaan).


Toripaikkojen varaukset:


Paula Taskila
Kunnanpuutarhuri
paula.taskila(at)kempele.fi
050 3169669