Kempeleenkartano hakee taloussihteeriä

ti toukok. 24 10:17:00 2022


Kempele on reilun 19000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kiinteistö Oy Kempeleenkartano on kuntakonserniin kuuluva vuokrataloyhtiö, jonka kaikki osakkeet omistaa Kempeleen kunta. Yhtiöllä on 24 vuokratalokohdetta, joissa on 437 asuntoa ja lähes 800 asukasta.

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä

TALOUSSIHTEERIÄ

Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sisältää mm. kirjanpitoa, ostoreskontran hoitoa, palkanlaskentaa, asiakaspalvelua ja nettisivujen ylläpitoa. Tehtävän sisältö tarkentuu valittavan henkilön osaamisen perusteella. Käytössämme on Fivaldi-ohjelmisto.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, aiempaa kokemusta kirjanpidosta sekä Word- ja Excel-ohjelmien hallintaa. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta toimintaympäristöstä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Lisäksi odotamme valitulta henkilöltä joustavuutta, kykyä työskennellä sekä yksin että ryhmässä sekä huolellista ja tarkkaa työotetta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyy AVAINTA -sopimuksen mukaisesti. Tehtävän lopullinen palkka tarkentuu kokemuksen, osaamisen ja vastuiden mukaan. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksessa. Työtehtävään sisältyy kuuden kuukauden koeaika. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan 6.6.2022 klo 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ulla.korvela@kempeleenkartano.fi.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Ulla Korvela puh. 040 5857 463 (ke 25.5. klo 9–12 ja ma 30.5. klo 12-15).