Hyvinvointia yhdistystoimintaan -yhteisöilta 10.9.2020

ti elok. 18 15:12:00 2020

Vapaaehtoistyö yhdistyksessä on merkityksellistä ja antaa usein tekijälleen paljon. Se voi siitä huolimatta myös ajoittain tuntua raskaalta ja erityisesti vastuutehtävissä joskus yksinäiseltäkin. Toisaalta taas, yhteistyössä on voimaa ja kaikkea ei aina kannata tehdä omin voimin. Tule siis viettämään kanssamme mukavaa iltaa, verkostoitumaan kuntasi muiden yhdistystoimijoiden kanssa ja pohtimaan yhdessä, millä tavalla paikallista yhteistyötä eri yhdistysten ja kunnan välillä voitaisiin lisätä ja yhdistystoimintaa Kempeleessä viedä eteenpäin.

Tilaisuuden aluksi Yhdistyksistä hyvinvointia -hankkeen Mikko Männistö ja Heidi Similä esittelevät kevään aikana tehdyn yhdistysten tarvekartoituksen tuloksia Kempeleen osalta. Kartoituksessa selvitettiin muun muassa yhdistysten kehittämis- ja koulutustarpeita, yhteistyötahoja sekä yhteistyöhön liittyviä haasteita. Esittelyn jälkeen keskustelemme kahvikupposen äärellä siitä, löytäisimmekö yhteisen kehitysidean, jota hankkeen tuella voitaisiin lähteä yhdessä viemään eteenpäin.

  • Aika: 10.9.2020 klo 17.00-19.00
  • Paikka: Kempele Akatemian Sali (Honkasentie 15)

Tilaisuuden ohjelma

  • 17.00 Tervetuloa, hallintojohtaja Virva Maskonen
  • 17.05 Yhdistysten tarvekartoituksen esittely, Mikko ja Heidi
  • 17.40 Kahvit ja vapaamuotoista keskustelua
  • 18.30 Illan yhteenveto ja kehittämiskohteen päättäminen
  • 19.00 Tilaisuus päättyy

Yhdistyksistä hyvinvointia -hanke on Maaseuturahaston rahoittama ja Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n hallinnoima hanke, jonka avulla tarjotaan kaikenlaisille yhdistyksille maksuttomia koulutuksia, tukea kehitystyöhön ja yhteistyön parantamiseen niin kunnan kuin muiden yhdistysten suuntaan sekä tukea ja koulutuksia Pohjois-Pohjanmaan asukkaiden liikunnallisen elämäntavan edistämiseen vauvasta vaariin.