Hakamaalle valmistuu padel-keskus vuodenvaihteessa

ti syysk. 22 16:06:00 2020

Padel on kasvattanut suosiotaan merkittävästi kuluneen vuoden aikana Oulun seudulla. Seudulla on muutamia sisä- ja ulkokenttiä, ja lisääntynyt harrastajamäärä tarvitsee talven tullessa lisää sisäharjoittelutilaa. Tähän tarpeeseen vastaa Hakamaalle rakennettava uusi padel-keskus. Keskukseen tulee ensivaiheessa 6 sisäkenttää, jotka ovat World Padel Tour -tasoisia. Rakennus on käytössä jo tulevan vuoden vaihteen tienoilla.

padelkeskus

"Tulemme satsaamaan laadukkaiden World Padel Tour kenttärakenteiden lisäksi ennenkaikkea pelaajien viihtyvyyteen muodostamalla kaikille sopivia pelaajaryhmiä ja viikoittaisia tapahtumia" toteaa yhtiön toimitusjohtaja Ville Kostin. "Useamman kentän iso Padelkeskus mahdollistaa Oulun Seudun pelaajille uudenlaisia toiminnan muotoja. Esimerkiksi yrityksille padel on mainio matalan kynnyksen aloituslaji työhyvinvoinnin edistämiseksi."

Sijainti Hakamaalla

Kuva: padel-keskuksen sijainti opaskartalla.

Infoa lajista:

Padel on mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä ja squashia. Kenttä on pienen tenniskentän kaltainen verkkoineen, mutta uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa. Lähde: Wikipedia

Lisätietoja padelkeskuksesta löydät yrityksen nettisivuilta: www.padelkeskus.fi