Livenä: Aknestik

Tapahtuma alkaa: 09.08.2024

Tapahtumapaikka: Pirilän tapahtumapuisto, Piriläntie 175. 90440 Kempele

Suomirokkia, Jokapäivä, Haukipudas ja Sata vuotta kaivossa -kappaleista tuttu Aknestik suuntaa elokuussa Kempeleeseen!

Keikka pe 9.8.2024 klo 19.00 Pirilän tapahtumapuistossa! Liput ennakkoon 30e, ovelta 35e. Liput myy Kempeleen kirjasto ja Tiketti.

Ovet ja lipunmyynti ovella klo 18.00 alkaen (mikäli jäljellä). Maksu ovella kortilla tai tasarahalla. Showtime klo 19.00.

Luvassa on vanhojen ja uusien Aknestik-fanien kokoontumisajot, jossa keräännytään tapaamaan vanhoja tuttuja ja nauttimaan 90-luvulla aktiivisena toimineen bändin musiikista.

“Aknestik on nyt paremmassa iskussa kuin koskaan 90-luvulla, jolloin kiersimme Suomea vuosittain aina uuden albumin kanssa. Soittoon on tullut voimaa ja rauhaa, ja lauluihin elettyä elämää ja patinaa. On ollut hienoa nähdä, kuinka monet lauluista ovat jääneet elämään kansakunnan laulukirjoihin ja karaokevihkoihin. Nyt voimme soittaa surutta kaikki parhaat biisit ja tavata keikoilla kaikkia mahtavia tyyppejä, joita emme ole nähneet pitkään aikaan”, Aknestikin solisti Jukka Takalo kertoo.

90-luvulla legendaariselle Poko Rekordsille 7 albumia levyttänyt yhtye teki aikoinaan lukuisia radiohittejä, keikkaili raivokkaasti ja nousi festareiden päälavasarjaan ennen kuin lopetti aktiiviuransa kesällä 2002.

“Tulevilla keikoilla emme juhli merkkipäiviä, vaan sitä että olemme elossa ja edelleen elämämme iskussa. Juhlimme ystävyyttä, emmekä vaikka sitä, että tupla-platinaa meille tuoneen Suomirokkia-kappaleen julkaisusta on kulunut neljännesvuosisata. Tai sitä että bändin keksimisestä koulun fysiikan luokan varastossa on kulunut, uskaltaako tätä sanoakaan, 40 vuotta. Eka kerran sijasta kiinnostaa kuitenkin enemmän se seuraava kerta. Se olkoon se tärkein merkkipäivä”, Takalo jatkaa.

Aknestik Facebookissa

Aknestik Youtubessa

  Takaisin tapahtumalistaan