Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Sisältö

Nuorisopalvelut


Lasten- ja nuortentilojen toiminnat ovat suljettu (Akatemia, Tietotori). Nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa WhatsApissa, nuorisopalveluiden Instagramissa, Facebookissa ja Discordissa.

Lisätietoja poikkeustilanteesta Kempeleen kunnan Ajankohtaista -sivulla.

Kesätyöseteleitä jaetaan v. 2003 ja 2004 syntyneille nuorille poikkeuksellisesti soittamalla henkilökohtaisesti työsuunnittelija Anu Kuusijärvelle p. 050 4636398.
Lisätietoa kesätyöllistämisestä tästä linkistä!

Nuorisopalvelut

Kempeleen kunnan nuorisotyö on tavoitteellista peruspalvelua. Nuorisotyö keskittyy tarjoamaan monipuolista, ennaltaehkäisevää ja lasta sekä nuorta henkilökohtaisesti huomioivaa palvelua. 

Nuorisopalvelut edistävät omassa toiminnassaan nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä kykyä ja edellytyksiä toimia yhteiskunnassa. Lisäksi tuetaan lasten ja nuorten kasvua, itsenäistymistä, harrastamista ja toimintaan osallistumista, yhteisöllisyyttä sekä erilaisten tietojen ja taitojen oppimista.

Nuorisopalvelut tukevat jatkossa entistä enemmän nuorten omien ideoiden toteuttamisessa ja nuorisotyössä kannustetaan siihen, että nuoret itse järjestäisivät kohderyhmälle suunnattua toimintaa. Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen sekä nuorten kasvu- ja elinolojen parantamien ovat tärkeä osa nuorisopalvelujen toimintaa.

 

Yhteystiedot

Nuorisopalvelujen päällikkö
Sanna Tauriainen
050 3078 981
sanna.tauriainen@kempele.fi

Postiosoite:
PL12
90441 Kempele

Käyntiosoite:
Kempele Akatemia
Honkasentie 15
90450 Kempele

Muut yhteystiedot

Nuorisopalvelujen arvot

Asiakaslähtöisyys

Vapaaehtoisuus

Luottamuksellisuus

Osallisuus

Samanarvoisuus

Nuorisopalvelut Facebookissa

Nuorisopalvelut Instagramissa