Sisältö

Hyvä kasvaa Kempeessä -tapahtuma


HKK goes Zeppelin järjestetään lauantaina 31.8.2019 klo 11-15. Tapahtumapaikkana on tänä vuonna ensimmäistä kertaa Kauppakeskus Zeppelin. Paikalle odotetaan paljon väkeä, sillä kauppakeskuksessa käy lauantaisin n. 12 000-15 000 kävijää.

Tule esittelijäksi tai myyjäksi

Tuo yrityksesi, yhdistyksesi, järjestösi tai urheiluseurasi mukaan! HKK tarjoaa tekemistä ja kokemista kaikille vauvasta vaariin. Mukaan voi tulla monella lailla, yhteisönne tai yrityksenne oman näköisellä luovalla, toiminnallisella tai kuntalaisia aktivoivalla tavalla. Junioriurheilijoiden edustajilla on mahdollisuus pitää tilaisuudessa kahvi- ja myyjäispöytiä ja kerätä näin rahaa urheilutoimintaan.

Esittelypisteet ja lava

Esittelypaikat ovat leveydeltään 1,5-2 metriä ja niitä on n. 60 kappaletta. Käytössämme on 17 lainattavaa esittelypöytää, joita voi varata ilmoittautumisen yhteydessä. Esittelijät voivat tuoda mukanaan myös oman pöydän. Sähköllisiä esittelypaikkoja on rajallinen määrä.

Käytössämme on lava, johon voi ilmoittautumisen yhteydessä varata esittelyvuoron. Jos haluatte suurempaa tilaa käyttöön esimerkiksi liikuntaa varten toimintoihin, kerrottehan sen ilmoittautumisen yhteydessä. Pyrimme suunnittelemaan kaikille mahdollisimman hyvät paikat omien toimintojen esittelyyn.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/EP/A99E35C5705C9ECC viimeistään 16.6.2019.

Tervetuloa mukaan näyttämään, mitä kaikkea hyvää Kempeleessä on!

       

Kuvia HKK:sta v. 2016 ja 2018

Albumi: Hyvä Kasvaa Kempeleessä kuvagalleria

Albumi: Hkk-2018

HKK goes Zeppelin 2019

Yhteystiedot

Katja Vähäkuopus
liikuntapalveluiden päällikkö
p. 050 3163804
katja.vahakuopus(at)kempele.fi