Kansainvälisyysviikot 2016

                 

Lukuvuonna 2016–2017 Kempeleen lukion kansainvälisyysviikkojen teema oli "Voi hyvin – kasva vastuuseen!". Nykyiset kansainvälisyysviikot ovat jatkumoa perinteelle, joka alkoi Kempeleen lukiossa jo vuonna 2003.

Ajatuksena on, että kun yksilö voi hyvin ja tuntee itsensä sekä fyysisesti, psyykkisesti että sosiaalisesti terveeksi, hän on kykenevä ja halukas auttamaan muita ja kantamaan vastuuta muustakin kuin omasta hyvinvoinnistaan ja välittömästä ympäristöstään.

Hyvinvointiteemaa lähestyttiin eri näkökulmista, ja kouluumme saapui vieraiksi monia teemaan liittyvien alojen huippuasiantuntijoita, muun muassa mentaali- ja fysiikkavalmentaja Lasse Seppänen ja Rion Olympialaisissa neljänneksi sijoittunut paratriatlonisti Liisa Lilja.

Lukion alatorilla oli esillä terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä sananlaskuja.

Kansainvälisyysviikkojen avustuskohde valittiin opiskelijaäänestyksellä. Voittaneen ehdotuksen mukaisesti annoimme tukemme Unicefin rokotuspakettien hankintaa (https://www.unicef.fi/unicef/tyomme-paakohteet/terveys/rokotukset/). Avustusrahastoa kartutettiin pullokeräyksellä ja opiskelijakunnan järjestämillä kahviloilla.

Kansainvälisyysviikot jatkuivat vuoden 2017 puolella talvilomaa edeltävällä viikolla. Kyseisen osuuden tapahtumista tiedotetaan myöhemmin.

Lukuvuoden 2016 - 2017 ohjelmasta poimittua:

Lisätietoa

Kansainvälisyys

     

Yleistä

Tämän vuoden teema

Aiempien vuosien teemoja

Linkkejä