2016

Kansainvälisyysviikot 2016

Lukuvuonna 2016–2017 Kempeleen lukion kansainvälisyysviikkojen teema on "Voi hyvin – kasva vastuuseen!". Nykyiset kansainvälisyysviikot ovat jatkumoa perinteelle, joka alkoi Kempeleen lukiossa jo vuonna 2003.

Ajatuksena on, että kun yksilö voi hyvin ja tuntee itsensä sekä fyysisesti, psyykkisesti että sosiaalisesti terveeksi, hän on kykenevä ja halukas auttamaan muita ja kantamaan vastuuta muustakin kuin omasta hyvinvoinnistaan ja välittömästä ympäristöstään.

Hyvinvointiteemaa lähestytään eri näkökulmista, ja kouluumme saapuu vieraiksi monia teemaan liittyvien alojen huippuasiantuntijoita, muun muassa mentaali- ja fysiikkavalmentaja Lasse Seppänen ja Rion Olympialaisissa neljänneksi sijoittunut paratriatlonisti Liisa Lilja, joka vierailee koulussamme joulukuussa.

Lukion alatorilla on esillä terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä sananlaskuja. Alatorin ilmoitustaulun sisältöä laajennetaan kansainvälisyysviikkojen edetessä.

Kansainvälisyysviikkojen avustuskohde valittiin opiskelijaäänestyksellä. Voittaneen ehdotuksen mukaisesti tuemme Unicefin rokotuspakettien hankintaa (https://www.unicef.fi/unicef/tyomme-paakohteet/terveys/rokotukset/). Avustusrahastoa kartutetaan pullokeräyksellä ja opiskelijakunnan järjestämillä kahviloilla.

Kansainvälisyysviikot jatkuvat vuoden 2017 puolella talvilomaa edeltävällä viikolla. Kyseisen osuuden tapahtumista tiedotetaan myöhemmin.

Lisätietoa

Kansainvälisyys

     

Yleistä

Tämän vuoden teema

Aiempien vuosien teemoja

Linkkejä