Taekwon-Don SM-kilpailut ja HelmiCup 2023

Tapahtuma alkaa: 04.02.2023

Tapahtumapaikka: Linnakangastalo

Taekwon-Do Akatemia ja Suomen ITF Taekwon-Do järjestävät yhteistyössä Kempeleen kunnan kanssa Taekwon-Don suomenmestaruuskilpailut mustille vöille ja HelmiCup-kilpailut värivöille Kempeleen Linnakangastalolla 4.-5.2.2023.

Alustavan aikataulun mukaisesti lauantaina 4.2. klo 10 alkaen käydään mustien vöiden SM-sarjoista upeaa kehonhallintaa ja voimantuottoa vaativat liikesarjakilpailut, parilajina kilpailtava yhteistyötä ja mielikuvitusta kysyvä näytösottelu sekä kohti taivaita ponnistavat hyppypotku- eli erikoistekniikkakilpailut.

Sunnuntaina 5.2. klo 10 alkaen puolestaan käydään vauhdikkaat ja näyttävät ottelukilpailut sekä kovia rystysiä, tarkkaa voimaa ja mielen lujuutta vaativat voimamurskauskilpailut.
Sekä lauantaina että sunnuntaina SM-sarjojen jälkeen iltapäivällä käydään värivöiden HelmiCup-kilpailusarjoja kaikissa Taekwon-Don kilpailulajeissa.

Sunnuntaina 5.2. noin klo 13 alkaen (aikataulu tarkentuu ilmoittautumisen päätyttyä) pidetään juonnettu SM-kilpailujen finaaligaala ja palkintoseremonia. Kaikki viikonlopun aikana SM-mitalisijoille yltäneet palkitaan finaaligaalan yhteydessä, minkä lisäksi ratkotaan vielä kaksi jännittävää liikesarjafinaalia sekä kaksi nopeatempoista ottelufinaalia.

Finaaligaalaan niin kuin koko kilpailutapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy!


YLEISÖ JA PALVELUT

Yleisöllä on kilpailuihin vapaa pääsy.

Kilpailupaikalla on lounastauolla tarjolla lämmin ateria oululaisen Ravintola Pikkelssin valmistamana. Lounaan hinta on n. 12 euroa (tarkka hinta ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa), joka maksetaan käteisellä suoraan ravintolalle. Lounasta ei voi maksaa kortilla.

Kilpailupaikalta löytyy myös kahvio, josta voi ostaa mm. kahvia, teetä, virvoitusjuomia, voileipiä sekä muuta pientä makeaa ja suolaista. Kahvioon maksuvälineinä käyvät sekä käteinen että yleisimmät maksukortit.

Lisäksi kilpailupaikan vieressä on Sale-lähikauppa. Viiden minuutin ajomatkan päässä Kauppakeskus Zeppelin, jossa on useita kahviloita ja ravintoloita sekä päivittäistavarakauppoja että erikoisliikkeitä.

  Takaisin tapahtumalistaan