Jari Sinkkosen luento "Mitä lapsi ja nuori tarvitsevat hyvään kasvuun?"

Tapahtuma alkaa: 13.09.2023

Tapahtumapaikka: Linnakankaan koulun sali, Linnakaarto 20, 90450 Kempele

Jari Sinkkosen luento Kempeleen Linnakankaan koulun salissa (os. Linnakaarto 20, 90450 Kempele) keskiviikkona 13.9. klo 18.00! Sinkkonen luennoi aiheesta "Mitä lapsi ja nuori tarvitsevat hyvään kasvuun?" ja "vanhemmuuden antoisa pesti".

Jari Sinkkonen on lastenpsykiatrian erikoislääkäri, lääketieteen tohtori ja Pelastakaa Lapset ry:n ent. ylilääkäri. Jari on lasten ja nuorten psyykkisen kehityksen ja mielenterveyden huippuasiantuntija.

Sinkkonen on kirjoittanut useita kirjoja, joiden teemoina ovat olleet lasten kasvun ja kehityksen vaiheet ja varsinkin poikalasten kohtaamat haasteet. Hänen kirjojensa tarkoituksena on ollut saattaa teoreettisia formulointeja yleistajuiseen muotoon. Hänen tieteellisten kirjoitustensa aiheina ovat olleet muun muassa kuulovammaisuus, kommunikaatio, musiikki, itsetunnon muutokset murrosikäisillä pojilla ja huostaanotettujen lasten kehitys.

Sinkkosen saamiin palkintoihin kuuluvat mm. Lääkäriseura Duodecimin tiedottajapalkinto (2000), Suomen Unicefin Lapsen oikeuksien vaikuttaja –palkinto (2006), Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tiedonvälityspalkinto (2009), arkkiatri Risto Pelkosen palkinto (2011) ja Nuorten Kotkien jakama Lapsitekopalkinto 2013.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

  Takaisin tapahtumalistaan