Päävalikko

Sisältö

Liikennepuisto

Liikennepuiston toiminta on ohjattua ja tarkoitettu 2.luokalta tänä keväänä päässeille ja sitä nuoremmille lapsille (v. 2006 syntyneet ja sitä nuoremmat).
 Alle 4-vuotiaiden lasten ohjaus ja valvonta on koko ajon aikana vanhempien vastuulla (vanhempi kulkee mukana). Puistossa liikutaan ainoastaan polkuautoilla ja kävellen.

Jokaisen ajajan on osallistuttava liikennekouluun, josta saa ajokortin. Liikennekoulussa käydään läpi puistossa olevat liikennemerkit ja kerrotaan yleisimmät puiston liikenne- ja muut säännöt. Liikennekouluja pidetään pääsääntöisesti vartin välein - tasalta, vartin yli, puolelta ja varttia vaille.
Ajokortista peritään 2 € maksu/kesä. Maksu suoritetaan ainoastaan käteisellä, joten varaathan mielellään tasarahan mukaan.

Ajokortti kannattaa pitää tallessa ja muistaa ottaa mukaan liikennepuistoon tultaessa. Ajamaan pääsee näytettyään ajokorttia ohjaajalle.
2 €:n maksulla voi ajaa siis koko kesän vaikka joka päivä! Liikennesääntöjen toistuvasta ja tahallisesta rikkomisesta seuraa liikennepuiston poliisilta saatava varoitus. Kolmannesta varoituksesta seuraa 15 minuutin jäähy ja sen jälkeen on seurauksena pitempiä jäähyjä ja/tai ajokieltoa.
Suosittelemme kypärän käyttöä liikennepuistossa. Ota oma kypärä mukaan.

 

Ryhmävaraukset:
Ryhmähinnat:
1-10 hlöä/ajajaa/1-3 h 50 € (1 työntekijä paikalla)
11-20 hlöä/ajajaa/1-3 h 75 € (2 työntekijää paikalla)
21-30 hlöä/ajajaa/1-3 h 100 € (2-3 työntekijää paikalla)
Nuorisotoimen ohjaaja/t on aina paikalla käytettäessä liikennepuistoa.
(KH 217§ 17.6.2013)
Ryhmävaraukset tulee tehdä ennakkoon.

Liikennepuisto avoinna

Osoite: Sarkkirannan urheilukeskus, Sarkkirannantie 20, 90440 Kempele

Lisätietoja

Nuorisotyön palveluyksikön vastaava
Sanna Tauriainen
p. 050 3078 981 tai
sanna.tauriainen(at)kempele.fi