Työllistämispalvelut


Jos jäät työttämäksi
  ole heti ensimmäisenä päivänä yhteydessä TE-toimistoon ja ilmoittaudu työnhakijaksi. TE-toimiston nettisivuilla www.mol.fi on kattavasti tietoa työnhakijalle. Tutustu myös Suomi.fi -palvelun Työttömän palveluoppaaseen.

Kempeleen kunnan avoimet työpaikat löytyvät täältä.

Kempeleen kunnan työllistämisyksikkö

Työllisyyspäällikkö Jussi Jalonen vastaa työllistämisestä sekä toimii esimiehenä työllistämisyksikön omissa työpisteissä: toimintakeskus Zytykkeessä, mt-päivätoiminta Zytkärissä, ympäristönhoitoryhmässä, kierrätyskeskuksessa, monistuspajalla sekä auto- ja pienkonekorjauspajalla. Outi Ritvakari ohjaa työttömiä mm. kuntouttavaan työtoimintaan. Heli Luukinen koordinoi palkkatuella työllistymistä kunnan yksiköihin sekä nuorten kesätyöllistämistä.

Oulun kaupunkiseudun työllisyyspalvelut
Kempeleen kunta on mukana Oulun kaupunkiseudun työllisyyspalveluiden hankkeessa, joka tukee pitkään työtä hakeneiden kuntalaisten työllistymistä ja työelämäosallisuutta sekä toimialakohtaista yritysyhteistyötä. 

Työnhakijana saat yksilöllistä palveluohjausta ja tukea tavoitteesi mukaiseen etenemiseen kohti työllistymistä tai koulutusta. Voit hakeutua palveluihin täyttämällä tästä yhteydenottopyynnön tai soittamalla palveluohjaajille p. 050 349 8103 tai työhönvalmentajille p. 050 526 3875.

 

Yhteystiedot

Työllisyyspäällikkö 
Jussi Jalonen p. 050 4636 390

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja
Outi Ritvakari p. 050 3163 753

Työnsuunnittelija / palkkatukityöt ja nuorten kesätyöllistäminen
Heli Luukinen p. 050 4636 398


sähköpostit etunimi.sukunimi(at)kempele.fi

Käyntiosoite: Tippakuja 3 B 7, Kempele 
(Varaathan ajan etukäteen puhelimitse)
Postiosoite: PL 12, 90441 Kempele

Menolippu työelämään -hanke

OSAOn Kempeleen yksikössä on menossa Pipo2 – Menolippu työelämään –hanke, jonka yhtenä tavoitteena on parantaa nuorten työllistymistä Oulun eteläisellä alueella. 

Kempeleessä hankkeen päivystysaika on kerran kuukaudessa, Kempele Akatemian tiloissa, os. Honkasentie 15. Seuraava päivystysaika on maanantaina 28.8.2017 klo 14.00 - 15.00. Voit tulla käymään ja juttelemaan työnhakuun liittyvissä aatoksissa: preppaamme haastatteluun, autamme työhakemusten teossa, tsemppaamme työnantajien kontaktointiin jne.

Päivystysaikana mukana on myös etsivä nuorisotyöntekijä. Etsivä nuorisotyöntekijä antaa tarpeen vaatiessa tietoa eri palveluista ja mahdollisuuksista juuri sinun tilanteessasi.

Jos olet alle 30-vuotias ammatillisen koulutuksen saanut nuori, voit ilmoittautua tämän linkin kautta, niin hankkeen työntekijät ovat sinuun yhteydessä.

Lue lisää Menolippu työelämään -hankkeesta