Kurnuttava Sammakko: Molli ja Kumma

Tapahtuma alkaa 02.11.2018 klo 18:00

Tapahtuma päättyy 02.11.2018 klo 18:40

Tapahtumapaikka Kempele Akatemia

Takaisin tapahtumiin

*** LOPPUUNMYYTY***

Lastenteatteri Kurnuttava Sammakko esittää näytelmän Molli ja Kumma Kempele Akatemialla (Honkasentie 15, 90450 Kempele) perjantaina 2.11.2018 klo 18.00. Liput 5 euroa. Liput myy Kempeleen kirjasto (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.).

Tapahtumasta saa kulttuuripassimerkinnän.

Molli ja Kumma perustuu Katri Kirkkopellon rakastetun Molli-kirjan jatko-osaan.

”Mollin puutarhaan oli ilmestynyt jotain kummallista. Suuret jalanjäljet – tai oikeastaan valtavat! Kuka kumma ne oli tehnyt? Oliko se joku vaarallinen? Voisiko se vaikka syödä Mollin ja Pikku Sisun?”

Selvittäessään kummallisen olennon salaisuutta Molli ja Pikku Sisu joutuvat pohtimaan pelkoa, rohkeutta, kuvitelmia ja ennakkoluuloja. Heidän ystävyytensä joutuu koetukselle. Mollin mielestä Kumma on jotain lumoavaa, mutta Pikku Sisun mielestä olento on pelkkä ruma iso, vihreä marsu, joka on vienyt hänen ystävänsä kaiken huomion. Pikku Sisu tuntee olonsa loukatuksi ja hylätyksi. Löytyykö Mollin puutarhasta tilaa heille kaikille kolmelle?

Molli ja Kumma on tarina ystävyydestä, mustasukkaisuudesta ja erilaisuudesta. Ja salaisuudesta, jonka jokainen ystävä jättää jälkeensä.

Esityksen kesto: n. 40 min.

Ikäsuositus: 3+.

Näyttelijät:
Thomas Dellinger
Antton Kainulainen

Alkuperäisteos: Katri Kirkkopelto
Ohjaus: Jukka Kittilä
Käsikirjoitus: Juho Golnick
Musiikki: Valtteri Lipasti
Lasvastus: Elena Turja
Puvustus: Kaarina Kopola