Art Linnakallio goes Baana edistyy

pe elok. 09 10:10:00 2019

Art Linnakallio goes Baanan taiteilijat ovat työskennelleet Baanan varrella kahden viikon ajan, ja Baanan visualisointi jatkuu edelleen!

Valmiita töitä tällä hetkellä ovat Timo Tyynismaan teos Haukala Zimmarin ja Zeppelinin välisessä alikulussa sekä Päivi Pussilan ja Raimo Törhösen Meijänmettä Kempeleen rautatieaseman alikulkussa.

Timo Tyynismaa: Haukala

Päivi Pussila työstämässä teosta nimeltä Meijänmettä.

Kempeleen entisen kunnantalon läheiseen alikulkuun on puolestaan valmistunut Jussi Hukkasen teos Teknologian ankat sekä Lasse Rimpilän Koskettu metsä.

Lasse Rimpilä: Koskettu metsä

Katja Määtän ja Päivi Lindellin muodostama työryhmä tekee työväentalon läheisessä alikulkutunnelissa marja-aiheista teosta. Tällä viikolla työskentelyn on aloittanut myös Veera Komulainen yhteen nelostien alikuluista. Komulaisen pian valmistuvan työn nimi on Ketojen kaipaus. Myös Leena Pukki on aloittanut työnsä tällä viikolla yhteen nelostien alikulkusilloista.

Veera Komulainen: Ketojen kaipaus

Taiteilijoiden työskentelyä voi käydä seuraamassa paikan päällä, mutta kulkijoiden tulee varautua alikulkujen yhteydessä tapahtuvaan maalaustyöhön.

Jussi Hukkanen: Teknologian ankat

Art Linnakallio goes Baana -teemalla haettiin taiteilijoita portfoliohaulla suunnittelemaan ja tekemään paikkasidonnaisia teoksia Kempeleen kunnan kahdeksan alikulkusillan yhteyteen. Alikulkusillat sijaitsevat Kempeleen vilkkaimman pyöräily- ja kävelyreitti Baanan varrella.

Art Linnakallio goes Baanan avajaisia vietetään 30.8. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätiedot Art Linnakallio goes Baana -symposiumista ja taiteilijoista TÄÄLTÄ.