Valotaidetta pelloille - valotaideteos Junttilan vanhalla tilalla

Tapahtuma alkaa: 23.11.2017

Tapahtumapaikka: Junttilan vanha tila

Torstaina 23.11.2017 klo 18-20 kempeleläinen autiotila herää hengittelemään nykyaikaa yhdeksi illaksi samalla, kun tilan pellon valtaa kempeleläisestä menneestä aiheensa ottava valotaideteos.

Loistava Pohjois-Pohjanmaa! -valotaidekiertueen karavaani leiriytyy Junttilan vanhalle tilalle 23.11. ja herättää uinuvan tilan eloon yhdeksi illaksi.
Tilan rakennuksissa hengittelee Ainu Palmun valoteos ja tilan pellolle levittäytyy Ainu Palmun ja Heidi Kestin lyhtytyö, jossa pellolle asetellut lyhdyt muodostavat kuvion, jos löytää oikean paikan, josta katsoa. Kuvion aihe on etsitty kempeleläisestä elämästä.

Eloon herännyttä tilaa voi tulla tunnelmoimaan klo 18-20.

Valotaidekiertue kiertää kymmenessä Pohjois-Pohjanmaalaisessa kunnassa ja kaupungisssa 8.-26.11.17. Loistava Pohjois-Pohjanmaa -valotaidekiertue on osa virallista Suomi100-juhlavuoden ohjelmaa. Kiertueen järjestää Taiteen edistämiskeskus yhteistyössä Lumo-valofestivaalin kanssa ja se on Taiken #taideliikuttaa-teemavuoden projekti.

Kiertuetta ovat tukeneet mukana olevien kuntien lisäksi Taiteen edistämiskeskus, Pohjois-Pohjanmaan liitto ja Oulun Energia.

  Takaisin tapahtumalistaan