Museoklubi: Janne Aslak

Tapahtuma alkaa: 06.07.2023

Tapahtumapaikka: Kempeleen museo, Kirkkotie 18, 90440 Kempele

Museoklubi torstaina 6.7. klo 18.00 Kempeleen kotiseutumuseolla, esiintymässä Janne Aslak!

Janne Aslak on oululainen laulaja-lauluntekijä, joka kahlaa rock and rollin vyötäröhankea rakkauden nimessä. Tietäjät tietävät kundin Ruotomielen keulilta ja Maustetyttöjä edeltäneen EHKÄ-duon sivusta. Toiset kenties tietävät Aslakin Maya Paakkarin kitaristina.

Janne Aslakin juttu on sukua Springsteenille, Youngille, Waitsille, Nurmiolle ja muille biisinvirkkaajille. Lauletaan lauluja elämästä kiertelemättä ja kaartelematta. Elämä kun on muutakin kuin ikuiset bailut ja loputon
kesä. Sekaan mahtuu rakkautta ja sotaa, pelkoa ja vihaa, intoa ja kyllästymistä, nälkää ja ähkyä, syntymää ja kuolemaa - sekä kaikkea niiden väliltä.

Aslakin laulukieli on lähtökohtaisesti suomi, ellei toisin mainita. Ulkomaillakin on silti soiteltu. Nykytekijöistä Jukat Nousiainen ja Nissinen ovat relevanteimmat rinnastukset. Aslakin juttu pre-deittaa edellä mainittuja ja seisoo omillaan sen minkä nojailultaan joutaa.

Debyyttisooloalbumi "Hyvä kokoelma huonoja muistoja" on purkissa ja ilmestyy syksyllä 2022. Biisejä on tehtailtu myös muille artisteille kuten mm. Maya Korvelalle ja Lauri Peisterälle.

Janne Aslak Facebookissa

Live-video

Ruotomieli-video

Vapaa pääsy!

  Takaisin tapahtumalistaan