Maustetytöt

Tapahtuma alkaa: 23.03.2022

Tapahtumapaikka: Pirilä-sali, Piriläntie 145, 90440 Kempele

Maustetytöt keikalla Pirilä-salissa (os. Piriläntie 145, 90440 Kempele) keskiviikkona 23.3.2022 klo 18.00! Ovet klo 17.00.

Liput ennakkoon 20e / ovelta 25 euroa. Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto ja Tiketti. Liput ovelta 25e (mikäli jäljellä) klo 17 alkaen. Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään 2,50e palvelumaksu.

Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye. Yhtyeen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

Maustetyttöjen edellinen albumi Kaikki tiet vievät Peltolaan nousi ilmestyessään suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi, ja on pysynyt listalla yhtäjaksoisesti 48 viikkoa. Lokakuussa 2019 julkaistu albumi ylitti kultalevyrajan jouluna ja oli vuoden kolmanneksi myydyin levy Suomessa, ja bändi soittikin vuonna 2019 lähes sata keikkaa.

Showtime 18:00, jonka jälkeen ovet suljetaan. Tulethan ajoissa paikalle. Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä. Ovelta korttimaksu / käteisellä mielellään tasaraha.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Huolehdimme tapahtumaturvallisuudesta erityisjärjestelyin:
- käsien desifiointi- ja pesumahdollisuus
- suosittelemme kasvomaskin käyttöä

Saavuthan tapahtumaan ainoastaan terveenä ja oireettomana.

Maustetyttöjen kotisivut

Maustetytöt Facebookissa

Kempeleen kunta / kulttuuri

  Takaisin tapahtumalistaan