112-päivän tapahtuma

Tapahtuma alkaa: 11.02.2020

Tapahtumapaikka: Kauppakeskus Zeppelin

Kempeleen oma 112 -päivän tapahtuma järjestetään tänä vuonna Kauppakeskus Zeppelinissä 11.2.2020 klo 11–18. Zeppelinin parkkialueella on mahdollista tutustua hälytysajoneuvoihin klo 16–18 välisenä aikana (huom. hälytysvalmiudessa). Tapahtuma on suunnattu kaikille kempeleläisille ja Kempeleen ympäristökuntalaisille vauvasta vaariin ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

Päivän aikana Zeppelinin Keskustorilla vierailevat voivat kierrellä katsomassa esittelijöiden turvallisuuteen liittyviä esittelypisteitä ja pääsevät kyselemään ja keskustelemaan erilaisista turvallisuuteen liittyvistä asioista.

Tapahtumassa mukana:
Kempeleen kunta / Kempele Akatemia
Oulun Hätäkeskus
Oulu-Koillismaan Pelastuslaitos
Oulun Poliisi
Kempeleen SPR
Epilepsialiitto
Aivoliitto
Oulunsalon - Kempeleen Sydänyhdistys
Osuuspankki

Yhteistyössä Kauppakeskus Zeppelin

112-päivä on Suomen turvallisuustoimijoiden yhteinen kampanja arjen turvallisuuden parantamiseksi. Jo perinteeksi muodostunutta 112-päivää on vietetty Suomessa vuodesta 1997 lähtien. Kampanjan juhlapäivä on vuosittain 11. helmikuuta, ja kampanja-aikaa on koko viikko. Vuonna 2008 vietettiin ensimmäistä Euroopan yhteistä 112-päivää. Jotta 112 saataisiin tunnetuksi kaikkialla EU:ssa, Euroopan komissio on yhdessä Euroopan parlamentin ja neuvoston kanssa julistanut helmikuun 11. päivän Euroopan 112-päiväksi.

112-päivä kiinnittää suomalaisten huomion tapaturmien ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn kotona, töissä ja vapaa-ajalla – pieniin arjen tekoihin ja valintoihin, joilla jokainen meistä voi parantaa omaa ja läheistensä turvallisuutta. 112-päivä muistuttaa myös Euroopan yhteisestä hätänumerosta 112 ja sen oikeasta käytöstä.

Tervetuloa!

  Takaisin tapahtumalistaan