Sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen avaaminen

to toukok. 14 08:48:00 2020

Virkistysuimala Zimmari

Virkistysuimala Zimmari avataan maanantaina 3.8.2020, johtuen hallia koskevien huoltotöiden ajoittumisesta, altaiden käyttöönoton vaatimasta ajasta, hallin käyttöä koskevista asiakasmäärärajoitteista ja henkilöstön kesäajan lomakaudesta.
Koronapandemian vuoksi Virkistysuimala Zimmarin kuukausi- ja kausikortteihin on päätetty tehdä hyvitys jatkamalla korttien voimassaoloaikaa menetetyn käyttöajan verran siitä päivästä lähtien, kun halli taas aukeaa. Hyvitys tehdään kortteihin, jotka ovat olleet voimassa 17.3.2020.

Ulkoliikuntapaikat

Ulkoliikuntapaikat avataan 14.5.2020. Kaikissa ulkoliikuntapaikoissa on huomioitava valtioneuvoston ohjeistukset muun muassa turvaväleistä, hygieniasäännöistä ja 10 hengen kokoontumisrajoituksista. 1.6.2020 kokoontumisrajoite muuttuu valtioneuvoston ohjeistuksen mukaan 50 henkilöön. Pukukopit avataan 1.6.2020.
Sarkkirannassa keskuskentällä, tekonurmella ja pesäpallostadionilla sekä Linnakankaan hiekkatekonurmella on urheiluseurojen pienryhmätreenejä.
Köykkyrin kuntoportaissa ohjeistetaan kulkusuunta niin, että portaita pitkin mennään ylös ja rinnettä pitkin tullaan alas.

Kesävuorot ulko- ja sisäliikuntapaikkoihin

Kesän ulko- ja sisäliikuntapaikkojen vuorot jaetaan lähiviikkoina.
Vakiovuoroja hakeneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Liikuntapaikkojen varaustilanne tulee näkyville tilavarausohjelmaan osoitteeseen https://kempele.tilamisu.fi
Syksyn salivuorot jaetaan mahdollisimman pian. Salivuoroneuvottelu järjestetään teams-kokouksena vuoroja hakeneille seuroille erikseen ilmoitettavana aikana. Muihin vuoroja hakeneisiin otetaan yhteyttä kesäkuun aikana.

Ouluntullin kalliomontun uimaranta

Ouluntullin kalliomontun uimaranta avataan virallisesti 1.6.2020, kun kokoontumisrajoite muuttuu valtioneuvoston ohjeistuksen mukaan 50 henkilöön. Paikalla on uimavalvojat tiistaista lauantaihin klo 10-18. 1.6.-29.7.2020 välisenä aikana.

Ulkona ja kotona liikkuminen

Liikunnan merkitys on tärkeää kaikenikäisten ihmisten hyvinvoinnille. Kempeleen ulkoliikuntapaikat tarjoavat erittäin hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet omatoimiseen liikuntaan. Kävely, lihaskuntoharjoittelu kuntoportaissa ja luonnossa liikkuminen ovat suositeltavia liikuntamuotoja. Vinkkejä ja ideoita on kerätty liikuntapalveluiden sivuille. Liikuntaneuvontaa on saatavana etänä, ota rohkeasti yhteyttä.

Kempeleen liikuntapalvelut kannustaa liikkumaan ja pitämään itsestään sekä toisista huolta.