Kempele Akatemia järjestää lapsille useita kesäleirejä kesällä 2021

ke toukok. 19 08:58:00 2021

Kempele Akatemia järjestää kesällä 2021 lapsille useita päiväleirejä Kempeleen koulujen, Kempele-opiston ja Sarkkirannan urheilukeskuksen tiloissa.

Päiväleirit toteutetaan Santamäen, Ylikylän ja Linnakankaan kouluilla 7.-24.6. välisenä aikana arkipäivisin klo 9-15. Leirit on viikon mittaisia ja suunnattu 6-9- ja 10-13-vuotiaille. Ohjelmassa on monipuolista leiritoimintaa: retkiä lähialueella, liikuntaleikkejä ja pelailua, kädentaitoja, leiriläisten kanssa yhdessä suunniteltua toimintaa ynnä muuta mukavaa yhdessäoloa.

Liikuntaleirit järjestetään puolipäiväisinä Sarkkirannan urheilukeskuksessa. Aamupäivä on varattu 6-9-vuotiaille ja iltapäivä 10-13-vuotiaille. Leireillä pääsee kokeilemaan joka päivä erilaisia liikuntalajeja, -leikkejä ja -pelejä. Pyrkimys on antaa lapsille iloisia ja positiivisia liikuntakokemuksia sekä tutustuttaa heitä samalla monipuolisesti eri liikuntalajien maailmaan.

Kempele-opiston Taitolassa järjestetään 7.-11.6. Kesäkässää koululaisille -leiri. Jokaiselle leiripäivälle on oma teema ja pieni työ. 6-9-vuotiaat kokoontuvat klo 9.00 - 11.45 ja 10-13-vuotiaat klo 12.15 - 15.00.

Taitolassa järjestetään myös kuvataideleirejä 7.-24.6. välisenä aikana. Leireillä harjoitellaan luovaa ilmaisua piirtämällä, maalaamalla ja ympäristön materiaaleja hyödyntäen. Kurssilla tehdään materiaalin keräysretki Köykkyrin lähimaastoon, jota hyödynnetään ympäristötaiteen tekemisessä. Kurssin tehtävät muodostuvat lasten omista ideoista. Liikkeelle lähdetään kuvallisen ajattelun perusasioista, joten osallistumiseen riittää innostunut ja kokeileva mieli.

Kitaraleirit järjestetään Kirkonkylän koululla 7. – 11.6.2021. Vasta-alkajat kokoontuvat klo 10.00 - 11.00 ja pidemmälle ehtineet klo 11.15 - 12.15. Vasta-alkajien leirillä opetellaan perussointuja ja pyritään heti musisoimaan yhdessä muiden kanssa. Osallistujilta ei vaadita aiempaa soittokokemusta ja kurssi on suunnattu ensisijaisesti lapsille ja nuorille.

Pidemmälle ehtineiden leiriryhmässä soitetaan tuttuja helppoja kappaleita sekä keskitytään kitaralla säestämiseen ja rentoon yhteissoittoon. Osallistujilla tulisi olla hieman soittokokemusta, mutta nuotinlukutaitoa ei vaadita. Tule musisoimaan yhdessä muiden kanssa. Ota tunnille mukaan oma akustinen tai sähkökitara.

Lue lisää Kempele Akatemian kesäleireistä ja ilmoittautumisesta osoitteessa www.kempele.fi/kesaleirit