Taitaja2021 - viherrakentamisen finaali Zimmarin edustalla muuttaa alueen pysäköintijärjestelyjä työmaan ajaksi

to toukok. 06 14:07:00 2021

Taitaja2021 viherrakentamisen finaalin järjestää Koulutuskuntayhtymä OSAO Kempeleen-Limingan yksikkö yhteistyössä Kempeleen kunnan kanssa 18.-20.5.2021. Viherrakentamisen finaalissa virkistysuimala Zimmarin etupiha uudistuu. Kilpailupaikan valmistelevat pohjatyöt finalistille ovat jo käynnissä.

Kulku Zimmarin pääovelle mahdollistetaan, mutta Lehmikentäntien puoleinen paikoitusalue on aidattu työmaa-alueeksi. Liikuntaesteisten paikoitusta löytyy Zimmarin p-alueelta ja lisäksi hotellin p-alueelta on merkattu muutama parkkiruutu liikuntaesteisten käyttöön. Hotellin Zimmarin puoleisille paikoituspaikoille on kävijöiden sallittua pysäköidä rakennustyömaan aikana (kuvassa merkitty vihreällä).

Zimmarin pääoven edustan tulee olla vapaana ja pyörille on järjestetty pyöräparkki Zimmarin parkkipaikan yhteyteen. Muutamia pyöriä mahtuu myös telineeseen, joka löytyy Zimmarin sivustalta Baanalta tultaessa.

Zimmarin käyttäjiä pyydetään huomioimaan alueella tapahtuva työmaaliikenne. Pahoittelemme rakennustyöstä mahdollisesti aiheutuvia haittoja. Kesäkuun alussa Zimmarin edusta on taas käytössä uudistuneena.