Taitaja2021 - viherrakentamisen finaali uudistaa Zimmarin edustan

pe huhtik. 30 10:26:00 2021

Taitaja2021-tapahtuman viherrakentamisen finaalin järjestää Koulutuskuntayhtymä OSAO Kempeleen-Limingan yksikkö yhteistyössä Kempeleen kunnan kanssa 18.-20.5.2021. Viherrakentamisen finaalissa virkistysuimala Zimmarin etupiha uudistuu saaden valaistun kasvillisuusaltaan ja penkkejä. Näiden lisäksi rakennetaan puutyönä viljelylaatikoita Kempeleen kunnan päiväkotien piha-alueille.

Taitaja on Suomen suurin vuosittainen ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpaillaan ammattitaidon alle 22-vuotiaiden Suomen mestaruuksista. Kolmipäiväisessä tapahtumassa on mukana myös ikärajattomia lajeja kuten floristi, infrarakentaminen ja viherrakentaminen.

Kilpailupaikan valmistelevat pohjatyöt seitsemälle finalistille alkavat ma 3.5. Kulku Zimmarin pääovelle mahdollistetaan, mutta osa Lehmikentäntien puoleisesta paikoitusalueesta on aidattu työmaa-alueeksi. Zimmarin käyttäjiä pyydetään huomioimaan alueella tapahtuva työmaaliikenne. Pahoittelemme rakennustyöstä mahdollisesti aiheutuvia haittoja. Kesäkuun alussa Zimmarin edusta on taas käytössä uudistuneena.