Pääpyöräilyreitin tapahtuma 25.2.2021

pe 19. helmikuuta 2021 13.23.00

Kempeleen kunta on mukana Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa pääpyöräilyreittien yhteisurakassa. Urakan tarkoituksena on tuottaa korkealaatuista ja nopeasti hoidettua talvikunnossapitoa Oulun ja Kempeleen alueella oleville pääpyöräilyreiteille. Kempeleen kunnan kunnossapidettävistä pyöräilyreitistä pääpyörätieurakkaan kuuluu n 8 km. Pääpyöräilyreitin talvikunnossapidon urakoitsijana toimii Oulun Konetyö. Oulun Konetyö ja Kempeleen kunta järjestävät pyöräilijöille ja kävelijöille Zeppelinintien varrella olevalla baanalla yleisötapahtuman torstaina 25. helmikuuta klo 14-16, jossa ohikulkijat voivat pysähtyä mehukupposen äärellä ja keskustella pyöräteiden talvikunnossapidosta urakoitsijan ja kunnan edustajien kanssa. Tervetuloa!