Tunnista Metsänhengen leikkipuistossa metsäneläinten jälkiä

ma heinäk. 27 11:48:00 2020

Metsärinteen uusi Metsänhengen leikkipuisto on valmistunut ja avattu. Metsänhenki on alueen kolmas leikkipuisto Metsärinteen ja Koivikkohaan leikkipuistojen lisäksi. Puiston leikkivälineet ovat pääosin Lappsetin Flora nature play –sarjaa, joka on saanut inspiraationsa luonnosta. Leikkivälineiden muotokieli ja materiaalit sulautuvat ympäröivään jäkälää ja kanervaa kasvavaan metsään.

Puistossa on perusleikkivälineiden lisäksi juuri tähän kohteeseen suunniteltu tornikiipeily, Keijusirkus, jonka verkkotasoilla voi myös loikoilla aivan kuin riippumatossa. Toinen juuri tähän puistoon suunniteltu väline on Tunnista jälki –peli. Siinä pelaaja pyörittää taulusta jonkin eläimen nimen ja yrittää sitten etsiä kyseisen eläimen jäljen jostain puiston leikkivälineestä. Vinkkinä kerrottakoon, että värillä on väliä ja jälkiä ei ole keinuissa eikä hiekkalaatikossa.

Käynti Metsänhengen leikkipuistoon on vain Hovimetsäntie kautta. Pyyntimiehentien alueen valmistuttua, myös sieltä tulee olemaan kulku leikkipuistoon.

Lisäinfoa asiasta antaa kunnanpuutarhuri Sari Palo p. 044 497 2512 tai kunnallistekniikan työnjohtaja Paula Taskila 050 316 9669