PiiMega rakentaa toimitilat Kempeleeseen

ti huhtik. 24 12:12:00 2018

Kempeleen kunta ja PiiMega Oy allekirjoittivat tänään tonttikaupat; kuvassa oikealta PiiMega Oy:n toimitusjohtaja Vesa-Pekka Palokangas, kunnanjohtaja Tuomas Lohi sekä elinkeinojohtaja Miia Marjanen. Yrityksen uusi toimitila valmistuu vuoden vaihteessa Lentokentäntien varteen. 

PiiMega Oy on vuonna 1998 perustettu ohjelmistotalo, jonka päätuotteita ovat toiminnanohjausjärjestelmät ja verkkokaupan ratkaisut. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 80 henkilöä, ja liikevaihto kasvaa reilun 20% vuosivauhtia. Yrityksen asiakkaita ovat mm. Kokkolan Halpa-Halli Oy, Puustelli Oy, Keitele Group, Kotkamills Oy, Ekovilla, Lapti Group, Suomen Lämpöikkuna Oy ja Greenled Oy. Kaikkiaan yrityksellä on asiakkaita yli 400. PiiMegan tavoitteena on kehittää pitkäjänteisesti ohjelmistotuotteita asiakkaiden kumppanina digitaalisessa murroksessa.

PiiMegan uusi toimitila nousee Lentokentäntien varteen Polar Electroa vastapäätä. Rakennukseen tulee kaksi kerrosta ja noin 2200 neliötä pääasiassa toimistotilaa. PiiMega toimii tällä hetkellä Oulussa kolmessa eri osoitteessa, joten uudet toimitilat helpottavat yrityksen arkea kun kaikki työntekijät pääsevät saman katon alle. Toimitusjohtaja Vesa-Pekka Palokangas pitää tontin sijaintia loistavana ja kiittelee Kempeleen kuntaa lämpimästä vastaanotosta.

Piimegan uudisrakennus

PiiMega Oy:n uudisrakennus on osa rakennusbuumia, joka on ollut vallalla Kempeleessä viimeiset pari vuotta. Vuosi 2017 oli kunnalle ennätyksellinen tonttiluovutusten osalta ja kuluva vuosi näyttää myös hyvältä. Rakennushankkeita nousee niin Lentokentäntien varteen, Hakamaalle kuin Zatelliittiinkin. Kaiken kaikkiaan kuntaan odotetaan nousevan miltei 20 uutta yritysrakennusta vuoden loppuun mennessä.