Köykkyrin retkireitistö avataan 26.8.2022

ke toukok. 04 09:23:00 2022

Köykkyrin retkireitistö avataan käyttöön Peltsin vetämällä maastopyörälenkillä perjantaina 26.8.2022. Tule mukaan yhteislenkille omalla maastopyörällä!

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta

Avajaistapahtuman ohjelma Köykkyrissä, Pyrinnöntie 5

Klo 16.30 DJ Virtual Heart, retkeily- ja pyöräilyteema esillä, kahvio avoinna.
Klo 16.50 Kempele-opiston vaskiryhmä
Klo 17.00 Avajaispuhe, kunnanjohtaja Tuomas Lohi.
Klo 17.30 Lähtö Peltsin vetämälle pitkälle maastopyöräilylenkille ja lyhyemmälle lenkille.
Klo 17.40 Lähtö Pallohukassa ry:n ja Riikka Tulppo Hyvinvointipalveluiden vetämille polkujuoksulenkeille. Matkat n. 12 km ja n.7 km.

Peltsin vetämä lenkki on n. 20 km, jonka jälkeen paluu Köykkyriin ja optiona toiset 20 km eri suunnassa. Tämä lenkki vaatii aiempaa kokemusta maastopyöräilystä sekä maastopyörän, eikä sovellu aivan aloittelijoille. Tulossa myös paikallisten vetäjien ohjaamana n. 6 km yhteislenkki, joka sopii myös aloitteleville pyöräilijöille.

Vuokraa pyörä Peltsin retkelle tai lyhyemmälle lenkille:

TOPyhä toimittaa pyörän lähtöpaikalle avajaistarjouksena vuokrauksen hinnalla. Tarjous voimassa 15 nopeimmalle. Vuokraushinnat ja yhteystiedot osoitteesta www.topyha.fi

Lappis toimittaa pyörät lähtöpaikalle ja vuokrauksen hinnat ovat: aikuisten tai lasten fatbike avajaisten retkelle 25 € / kpl (lasten pyöriä 2 kpl)
Varaukset: info@lappis.fi

Tapahtumassa esillä omilla pisteillä:
Lappis: Vaude bikepacking tuotteita myynnissä 15 % alennuksella. Timo Kesti kertoo paikall Lappiksen syksyn retkistä ja mtb koulusta ja campista.
Lisätietoa: lappis.fi
TOPyhä Oy
Kempeleen Kyläkaupan Pyörämaailma
Pallohukassa ry
Riikka Tulppo Hyvinvointipalvelut

Osallistuminen on veloituksetonta.

Tapahtumaviikonloppu jatkuu lauantaina Hyvä kasvaa Kempeleessä - tapahtuman merkeissä Pirilän tilalla. Kotiseutumuseo on myös avoinna lauantaina. 

Lämpimästi tervetuloa!