Hei Mummo -joululevy myynnissä pääkirjastolla

to jouluk. 14 14:10:00 2017

Kempeleen kunta on julkaissut Hei Mummo -joulukokoelmalevyn. Kunta on ollut pitkään tunnettu vahvasta musiikillisesta osaamisestaan, ja 150v. juhlavuoden aluksi kunta julkaisi Jyrki Anttilan esittämän kuntalaulun ”Lakeuden lapset” CD-levynä. Juhlavuosi saa nyt arvoisensa musiikillisen päätöksen, kun kunnalta on ilmestynyt joulukokoelmalevy "Hei Mummo".

Hei Mummo – joululevy on näyte kempeleläisen joulumusiikin osaamisesta. Sen kappaleita tulkitsee viisi paikallista artistia: Suvi Teräsniska, Jyrki Anttila, Juha Metsäperä, Musarit ja Jussi Rasinkangas. Kaikki laulut on säveltänyt Jussi Rasinkangas.

Paikallisia artisteja levyllä täydentää edustava joukko valtakunnan ykkösartisteja: Diandra, Susanna Heikki, Iina Kangasharju, Anne Mattila ja Marita Taavitsainen.

Levyn ensimmäisenä kappaleena kuullaan Suvi Teräsniskan tulkitsemana ”Hei Mummo”, joka on yksi aikamme soitetuimpia joululauluja. Levy päättyy Jyrki Anttilan esittämään ”Kaunein yö”-lauluun, joka on voittanut P.J. Hannikainen-sävellyskilpailun. Levyä saa ostaa Kempeleen pääkirjastosta Zeppelinistä hintaan 10 eur.

Lisätietoja: kirjasto- ja kulttuurijohtaja Anne Toppari, p.050 463 6457