Elokuu on tapahtumien kuukausi Kempeleessä!

ma elok. 01 15:45:00 2022

Elokuu tuo perinteisesti runsaasti tapahtumia Kempeleeseen!

Kempeleen kunta on mukana tai järjestämässä seuraavissa tapahtumissa:

Kempele-Maraton järjestetään 5.-6.8.Kauppakeskus Zeppelinin toimiessa kisakansliana ja Virkistysuimala Zimmarin lähistön lähtöpaikkana. Matkat tapahtumassa: perjantaina lasten minimaraton ja lauantaina maraton, puolimaraton ja 10 km.

Vihiluoto Weekend on Vihiluodon Kyläyhdistyksen ja Kempele Akatemian järjestämä koko perheen tapahtuma 13.8. Vihiluodon merellisissä maisemissa. Ohjelmassa on muun muassa poniajelua, pomppulinna, tanssiorkesteri Ässät ja Eini.

Köykkyrin retkireitistön avajaiset järjestetään perjantaina 26.8. klo 16.30 alkaen Köykkyrissä. Ohjelmassa on DJ Virtual Heart, Peltsin vetämä 20 + 20 km maastopyörälenkki, sekä lyhyempi 6 km pyörälenkki ja 7 / 12 km polkujuoksulenkit.

Hyvä kasvaa Kempeleessä - tapahtuma järjestetään Pirilän tilalla lauantaina 27.8. klo 10 -14. Kotiseutumuseo on myös avoinna. Päivän tähtinä muun muassa Roni Back, Liikkuva laulureppu ja Peltsi. Ohjelmassa myyjäiset, musiikkia, paikallista lähiruokaa, opastettuja kierroksia ym. Illan kruunaa Silvennoisen ja Helan konsertti.

Tervetuloa mukaan! :)