Vuorojen haku ja varaus

Kempeleen liikuntapaikat on varattavissa eri tahojen käyttöön. Varattavissa olevien liikuntapaikkojen varaustilanteen näet osoitteessa https://kempele.tilamisu.fi/

 • Tilamisusta näkee ajantasaisen tiedon koulujen, päiväkotien ja ulkoliikuntapaikkojen vakiovuorotilanteesta.

 • Vuorokalenterista voi kuka tahansa tarkistaa vapaiden vuorojen tilanteen ja ottaa yhteyttä liikuntapalveluihin vuorovarauksiin liittyen.

 1. Tarkista vapaat vuorot tilanvarauskalenterista. Linkki tilavarauskalenteriin (Tilamisu).
 2. Vuoron hakemiseen täytetään liikuntasalien vuorohakemus/kiinteistön huonetila käyttöoikeus hakemus. Liikuntasalien vuorohakemus (pdf)
 3. Hakemuksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen juha.vuoti(a)kempele.fi .
 4. Yksittäisen vuoron voi hakea suoraan Tilamisusta. Tällöin ei tarvitse rekisteröityä vaan täytät pyydetyt tiedot netissä.
 5. Vuoro vahvistetaan aina sähköpostilla ja samalla tulee tieto avainten hakemisesta.

Kempeleen kunnanhallitus on päättänyt kokouksessa 18.6.2019 , että avainpanteista luovutaan 1.8.2019 alkaen. Päätöksessä todetaan, että avaimesta perittävä panttimaksu jää kokonaan pois. Mikäli avaimen haltija ei palauta avaimia sovittuun määräaikaan mennessä avaimen haltija sitoutuu vastaamaan sadan euron sopimussakosta erillistä laskua vastaan.

Jos tarvitset käyttöösi muutakin tilaa kuin liikuntasalin esim. ruokalan, ole yhteydessä suoraan koulun rehtoriin tai päiväkodin johtajaan.

 1. Tarkista vapaat vuorot tilanvarauskalenterista. Linkki tilavarauskalenteriin (Tilamisu).
 2. Vuoron hakemiseen täytetään ulkourheilualueiden vuorohakemus. Kempeleen kunnan ulkourheilualueiden vuorohakemus (pdf).
 3. Hakemuksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen eero.kauppi@kempele.fi

Järjestöillä ja seuroilla on mahdollisuus saada omat käyttäjätunnukset tilamisuun. Jos tunnukset vielä puuttuvat, ole yhteydessä juha.vuoti(a)kempele.fi.

 • Käyttäjätunnuksia annetaan käyttäjille, joilla on useampia varauksia viikossa. Tällöin varaukset tulee tehdä itse ja huolehtia, että laskutustiedot ovat täytettyinä ja ajantasalla.
 • Katso ohje varauksen tekemiseen tilamisussa tunnuksilla (pdf)

Vuorojen haun vuosikello:

 • Helmi-maaliskuu: kesävuorojen haku
 • Huhti-toukokuu: syys-talvi -lukuvuoden vuorohaku
 • Marras-joulukuu: jäävuorohaku

Vuorohausta ilmoitetaan kuntatiedotteessa, kunnan nettisivulla ja facebook:ssa

Vuorojen jakamisen kriteerit:

 1. Kunnan oma toiminta: Pääasiassa ennen klo 17, iltatoiminta keskitetty Santamäkitalon liikuntasaliin, Kempele Akatemian liikuntatilaan ja päiväkotien liikuntasaleihin
 2. Alle 18-vuotiaiden ja erityisryhmien toiminta: Tuetaan alle 18-vuotiaiden harrastetoimintaa tarjoamalla heille salivuorot arkisin klo 17-19 väliltä sekä jakamalla vuorot ensin alle 18-vuotiaiden toimintaan. Kunnan tilojen edullisuus mahdollistaa seuroissa alhaiset harrastemaksut ja näin lasten sekä nuorten liikunnan tukemisen.
 3. Harrastajien ja joukkueiden lukumäärä: Peilataan jaettavien vuorojen määrää harrastajien ja joukkueiden lukumäärään. Huomioidaan kuitenkin harrastajamäärältään pienet seurat ja uudet lajit tai toimintaa aloittavat tahot. Harrastajien määrä kerätään alle 18 –vuotiaiden ja yli 18-vuotiaiden osalta, joukkuemäärä molemmista ikäryhmistä.
 4. Lajeille otollisimman olosuhteet ja talvikausi: Pyritään mahdollistamaan lajeille sopivimmat olosuhteet.Mm. lentopallon ja salibandyn kausi on talvella jolloin ns. talvikauden lajeissa painotus vuorojaossa.
 5. Seurojen yli 18-vuotiaiden toiminta: Hyödynnetään tietoa yli 18-vuotiaiden harrastajien ja joukkueiden lukumäärästä.
 6. Muut kempeleläiset toimijat
 7. Kuntalaiset, yrittäjät
 8. Muut toimijat ja yksittäiset varaukset: Esim. synttärit jne.

Lisätietoa

Yhteystiedot

Kempele Akatemian johtaja
Eero Kauppi
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 040 614 8853

Erityisliikunnan koordinaattori
Juha Vuoti
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 040 570 4711