Vatsastapuhuja Sari Aalto ja kaverit

Tapahtuma alkaa 02.02.2019 klo 13:00

Tapahtuma päättyy 02.02.2019 klo 14:00

Tapahtumapaikka Kempeleen Kirkonkylän koulun D-talo, juhlasali

Takaisin tapahtumiin

Vatsastapuhuja ja tubetähti Sari Aalto saapuu Kempeleeseen! Sari Aalto esiintyy Kempeleen Kirkonkylän koulun D-talon salissa lauantaina 2.2.2019 klo 13.00.

Sari Aalto on Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja. Hän kuuluu niiden harvojen ihmisten joukkoon koko maailmassa, jotka hallitsevat vaikean vatsastapuhumisen taidon. Sari on kiertänyt esiintymässä lapsille ja aikuisille päiväkodeissa, kouluissa, teattereissa ja festivaaleilla niin Suomessa, Ruotsissa kuin Japanissakin. Hän on esittävän taiteen ammattilainen, joka on työskennellyt näyttelijänä mm. yhdessä maamme arvostetuimmista nukketeattereista, espoolaisessa Teatteri Hevosenkengässä. Vatsastapuhumisen taiteeseen Sarin on johdattanut Suomen tunnetuin vatsastapuhuja Ari Lauanne. Sarin mentoreihin lukeutuvat myös hänen isänsä, taikuri Simo Aalto sekä yhdysvaltalainen vatsastapuhujamestari Tom Crowl. Sari on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK).

”Vatsastapuhuja Sari ja kaverit” -show on koominen koko perheen esitys, joka sisältää runsaasti hauskoja nukkehahmoja, musiikkinumeroita, taikuutta ja naurua.

Esityksen jälkeen meet’n’greet hetki! Esityksen kesto 45 min.

Liput 5 euroa (lapset, 0-16-vuotiaat), 10 euroa (aikuiset). Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) ja Tiketti. Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään 1,50e palvelumaksu.

Katso Sarin ja kaverien uusimpia seikkailuja Youtubesta.

Sari Aallon kotisivut