Silvennoinen, Försti & Hela Band Pirilä-salissa

Tapahtuma alkaa 01.03.2018 klo 19:00

Tapahtuma päättyy 01.03.2018 klo 19:00

Tapahtumapaikka Pirilä-sali

Takaisin tapahtumiin

Silvennoinen, Försti & Hela Band Kempeleen Pirilä-salissa (Piriläntie 145, 90440 Kempele) torstaina 1.3.2018 klo 19.00. 

Suomalainen pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen on tehnyt mittavan ja menestyksekkään päivätyön muusikkona ja myöhemmin näyttelijänäkin. Silvennoinen keikkailee ahkerasti usean kokoonpanon kanssa, viimeisimpänä Silvennoinen & Maijanen Band ja SF-Blues. Kunnioitettavan työn bluesin saralla tehnyt Silvennoinen valmistelee keikkailun ohella myös uutta soololevyään.

Lukuisissa tv-ohjelmissa ja yhtyeissä esiintynyt Johanna Försti tunnetaan ennen kaikkea räväkkänä Jo Stance -yhtyeen solistina, sekä Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana. Suomeen ykköslaulajiin lukeutuva Försti nousi koko kansan tietoisuuteen viimeistään Tähdet Tähdet -tv-ohjelmasta.

Heikki Hela tunnetaan muun muassa legendaarisen Kummeli-ryhmän jäsenenä. Hänen laulajauransa alkoi 1980-luvulla ja tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Uneton yö ja Hillitön hopeinen kuu. Vuonna 1994 Hela palkittiin Emma-gaalassa Miessolisti-tulokkaana. Hela on uransa aikana julkaissut yhteensä kuusi albumia, joista uusin, Yhdessä & Erikseen, julkaistiin marraskuussa 2017. Albumilta on lohkaistu Saaren taa, Maanantaikappale ja Kuubalainen mies -singlet.

Nyt nämä ”nuoret” lahjakkaat muusikkokonkarit lähtevät yhteiselle kiertueelle keväällä 2018. Artistien mukaan konserteissa kuullaan bluesia, soulia ja poppia. Orkesteriin kuuluu myös muita pitkän linjan muusikoita: Anssi Nykänen (rummut) ja Harri Rantanen (basso).

Liput 25/30 euroa. Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs) ja Tiketti (hintaan lisätään 2,50e palvelumaksu). Lippu ovelta 30 euroa, maksu tasarahalla tai kortilla.

Ovet klo 18.00. Konsertin kesto noin 2h, johon sisältyy väliaika noin 20min. Väliajalla voi ostaa käteisellä kahvia yms. kahviosta.