Nuu-teatteri esittää: Pikku Pietarin piha

Tapahtuma alkaa 15.11.2020 klo 14:00

Tapahtuma päättyy 15.11.2020 klo 16:10

Tapahtumapaikka Kempeleen Nuorisoseurantalo

Osta liput täältä. Linkki avautuu uuteen välilehteen
Takaisin tapahtumiin

Kuva: Ester van Dam

Nuu-teatterissa kotimainen klassikkokomedia Aapelin (Simo Puupponen) klassikkoromaaniin perustuva Pikku Pietarin piha on koko perheelle sopiva hauska, koskettava ja lämminhenkinen kuvaus 8-vuotiaan Pietari Jormalaisen elämästä suomalaisen pikkukaupungin puutalokorttelissa kauan sitten. Pietari on menettänyt äitinsä ja yrittää tulla toimeen uudenlaisessa elämänvaiheessa, johon liittyvät läheisesti Pietarin isä ja isän uusi ystävätär. Näytelmä kuvaa pienen pihapiirin elämää, Pietaria, Pietarin ystäviä ja korttelin aikuisia lempeästi ja koomisesti. Korttelin värikkään hauskat tapahtumat, sen aikuisten erikoiset ja hilpeät edesottamukset ja lasten terävät oivallukset sekä seikkailut muokkaavat Pietarin kasvua ja tasoittavat hänen tietään kohti aikuisuutta ja uudenlaista elämää.

Aapelin vuonna 1958 kirjoittaman klassikkoromaanin dramatisoi ja ohjaa näyttämölle Marko Pohjanrinne.

Esitykset järjestetään Kempeleessä Nuoriseurantalolla, missä ensi-ilta on 7.11.2020. Vierailuesitykset Haukiputaan Teatterikuopalla 20. - 21.3.2021.

Rooleissa: Maria Kamula, Satu Heiskari, Anssi Pesonen, Jasmiina Ronkainen, Minja Lappalainen, Tiia-Maria Kuokkanen, Sonja Lithovius, Paavo Kotkavaara, Joonas Väärni, Mikko Koskenkorva, Arttu Nivala ja Marko Pohjanrinne. Kuvassa: Etualalla Vennu (Arttu Nivala), takana vasemmalta Johtaja Palkeinen (Marko Pohjanrinne) Harakan rouva (Sonja Lithovius), Harakka (Paavo Kotkavaara), Aksel (Jasmiina Ronkainen), Pietari (Maria Kamula), Klory (Tiia-Maria Kuokkanen), Vetterantska (Minja Lappalainen), Henry (Mikko Koskenkorva), Jormalainen (Anssi Pesonen), Karoliina (Satu Heiskari) ja Riimanni (Joonas Väärni).

Liput:

15,00 € / aikuiset
12,00 € / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet
8,00 € / lapset alle 16-v

Huom. Alennukseen oikeuttava kortti esitettävä lipunmyynnissä. Liput Kempeleen esityspäivinä nuorisoseurantalolta alkaen tuntia ennen esitystä.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartumin kulttuurisetelit ja SmartumPay-sovellus.
Kempeleen esityksiin pääsee myös Kaikukortilla.

Lisätiedot:

Nuu-teatterin kotisivuille