Kajaanin kaupunginteatteri: Yksin sinun

Tapahtuma alkaa 12.02.2019 klo 18:00

Tapahtuma päättyy 12.02.2019 klo 20:00

Tapahtumapaikka Kempeleen Kirkonkylän koulun D-talo, juhlasali

Takaisin tapahtumiin

Kajaanin kaupunginteatteri esittää näytelmän Yksin sinun tiistaina 12.2.2019 klo 18.00 Kempeleen Kirkonkylän koulun D-talon juhlasalissa (os. Koulutie 4, 90440 Kempele). Ovet klo 17.00. Lipunmyynti ovella alkaa myös klo 17. Maksu ovella tasarahalla tai maksukortilla.

Tragikomedia parisuhteesta ja sen vuosirenkaista. Yksin sinun on syvä ja kaunis esitys   miehestä ja naisesta, pitkästä parisuhteesta, jonka vuosirenkaiden väliin on tiivistynyt puhumattomia asioita. Se on esitys läheisyyden kaipuusta ja niistä esteistä, joita itse rakennamme yhteyden mahdollisuuksien tielle.

Mutta vaikka lähelle on pitkä matka ja monta ruttuista lakanaa viikattavana, Yksin sinun naurattaa ja lohduttaa. Kuten Krogeruksen näytelmissä aina, ihmistä katsotaan häpeämättömän  rehellisesti mutta rakkaudella, sydämen läpi. Esityksen ohjaa Eino Saari ja rooleissa loistavat Eeva Aitta ja Kari Suhonen.

Käsikirjoitus: Anna Krogerus
Ohjaus: Eino Saari
Lavastus ja pukusuunnittelu: Markku Hernetkoski
Valosuunnittelu: Henri Pyy
Äänisuunnittelu: Kari Suhonen

Kesto noin 1 t 50 min. sisältää väliajan. Väliajalla kahvitarjoilu.

Liput 15 euroa. Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) ja Tiketti. Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään 1,50 euron palvelumaksu.

Lisätiedot esityksestä Kajaanin kaupunginteatterin sivuilta.